SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Spiker Taraflı Olmaz"

0
Güncellendi - 2017-01-23 22:44:43
A- A+ PAYLAŞ

TRT’nin başarılı spikerlerinden Cüneyt Ersan spor spikerliğinin bilgi ve birikim gerektirdiğini belirterek “spiker asla taraflı olamaz gördüğünün en iyi şekilde anlatmak zorundadır” dedi.

TSYD Malatya Temsilciliği tarafından düzenlenen sohbet toplantılarının bu haftaki konuğu TRT’nin başarılı spikeri Cüneyt Ersan oldu. Yeni Malatyaspor-Mersin İdmanyurdu maçını TRT’de naklen sunan Cüneyt Ersan Malatya HAS otelde düzenlenen toplantıya TRT ses teknikeri Faruk Onay ve spor muhabir Yasin Köse ile birlikte katılarak tecrübelerini paylaştı.

Ersan, kendisinin de yerel basından geldiğini belirterek “Ben de Konya da Kon Tv’de uzun süre çalıştım ve TRT’ye geçtim. Anadolu da yerel medyanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu nedenle TSYD Malatya temsilciliğinin bu sohbet toplantılarını oldukça önemli görüyorum. Malatya’ya defalarca geldim ve gittim. Spor konusunda Malatya güçlü şehirlerimizden bir tanesi. Spiker maç anlatırken asla taraf olamaz. Taraf olursa bu işi yapamaz ve bir süre sonra ona maç vermezler. İyi bir spiker gördüğünü en iyi şekilde seyirciye anlatandır. Ama taraf olursanız asla iyi bir maç anlatamazsınız” dedi.

Türkiye genelinde çok iyi statların yapılmasına rağmen seyircinin tribünlerden uzaklaştığını da kaydeden Cüneyt Ersan “Eskişehir, Göztepe ve Adana Demirspor’un seyirci desteği devam ediyor. Bu takımların seyircisi tribünleri, doldururken, Malatya gibi futbol şehri bir ilde tribünlerin boş olması ve kale arkalarının seyircisiz olması oldukça düşündürücü. Seyircinin stada gelmesi için çalışmalar yapılmalıdır. Yeni Malatyaspor ligde zirveyi son haftaya kadar zorlayacaktır” diye konuştu.

TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner sohbet toplantısına katılan TRT Spikeri Cüneyt Ersan’a kayısı ve Yeni Malatyaspor forması hediye etti. Canlı yayını gerçekleştiren TRT ses teknikeri Faruk Onay ve TRT Spor muhabiri Yasin Kose’ye de kayısı hediye edildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız