SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'SP'nin Mecliste Olması Elzem'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:46
'SP'nin Mecliste Olması Elzem'
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin, SP çatısı altında seçim ortaklığı yapmak üzere oluşturdukları Milli İttifak'ın adayları, Baskilliler Derneği'ni ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin olarak SP'nin basın bülteni şöyle:

"Milli İttifak’ın adaylarını ağırlayan Baskilliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7 Haziran seçimlerinde SP’yi destekleyeceklerini söylediler.  

Seçimlere yaklaşık bir hafta kala seçim atmosferi de yoğunlaşıyor. Bu kapsamda Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Milli İttifak adaylarının son durağı Baskilliler Sosyal ve Yardımlaşma Derneği oldu. Burada dernek üyeleri ile bir araya gelen milletvekili adayları projeleri ile ilgili bilgiler verdiler. 

Dernek yöneticileri, Baskil’de başta kayısı olmak üzere bir çok ürününü tamamının Malatya’da piyasaya sürüldüğünü belirterek, Baskillilerin yılın 1 ayını memleketlerinde geri kalanı ise Malatya’da geçirerek yatırım ve işlerini burada yaptıklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Karakaya Barajı üzerine indirilen yeni feribotun sorunlarını çözmeyeceğini dile getiren Baskilliler, var olan demiryolu köprüsünün hiç masraf yapılmadan karayoluna açılacağını, ama bu duruma ise siyasi iradenin engel olduğunu söylediler. Baskilliler, yapılan hizmetlerini takdir ettiklerini, ancak ulaşım sorununun biran çözülmesi adına yetkileri daha duyarlı olmaya çağırdıklarını kaydettiler.

Milli İttifak 1.Sıra Milletvekili Adayı Osman Cemali Marasalı, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini belirterek Baskillilerin dernekleşme adı altında önemli sosyal projeleri de hayata geçirdiklerini söyledi.

Baskil denilince akıllarına Milli Görüş geldiğini belirten Marasalı, “Saadet Partisi olarak tüketim değil üretim istiyoruz, ithalat değil ihracat istiyoruz. Güçlü olarak milli eğitim politikamızı kendimiz belirleyebiliriz diyoruz. Ahlak ve maneviyata önem veriyoruz. Bu milletin gerçek yerinin İslam Alemi lider ülkesi olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu milletin 65 yıldır AB kapılarında beklemesine karşı çıkıyoruz. Baskil halkının bizim bu düşüncelerimize katıldığını biliyoruz” dedi.

Marasalı, 7 Haziran’da seçilmeleri durumunda Baskilllerin sorunlarını yakın takipçisi olacaklarını ve hizmet üreteceklerini söyledi.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk ise, 7 Haziran seçimlerinde 4 yıl boyunca halkı temsil edecek vekilleri seçeceklerini belirterek, “Biz bu seçimi çok önemsiyoruz. Komşularımız ile sorun yaşadığımız ve ekonomik krizin baş gösterdiği bu dönemde SP’nin de mecliste temsil edilmesinin elzem olduğunu düşünüyoruz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız