SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP'nin Mitingi 9 Temmuz'da..

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mehmet Asiltürk, genel başkan hemşehrimiz Recai Kutan'ın da katılacağı Malatya mitinginin 9 Temmuz Pazartesi günü İnönü Kapalı Çarşısı ile Yeni Cami arasındaki meydanda yapılacağını bildirdi.

Asiltürk, düzenlediği basın toplantısında, "Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak 22 Temmuz Genel seçim çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde devam etmektedir. Biz bu seçimleri çok önemsiyoruz, bu seçimlerin Ülkemiz ve Milletimiz açısından var olmak yok olmak seçimi olarak değerlendiriyoruz. Çalışmalarımızda bu eksende yapıyoruz. İlçe, belde, köy ve mahalle çalışmalarımızda vatandaşlarımızla bire bir ilgilenip ülke gerçeklerini anlatıyoruz.

Ülkemiz İMF politikaları ile Ekonomi yönünden Adeta yıkımın eşiğine gelmiştir ülkenin geliri 400 milyar dolar iken iç ve dış borcu 404 milyar dolar oldu. Ülkenin stratejik kuruluşları ( Petkim, Telekom, Tüpraş gibi) bankaları ( Oyakbank, Finansbank, Dışbank, Şekerbank gibi) yabancılara satıldı satacak kuruluş kalmadı. Ülke manevi tahribatla adeta yabancılaştırıldı. Aile müessesesi tahrip edildi, zina suç olmaktan çıkarıldı, misyonerler çirit atıyor, mantar gibi ev kiliseleri açılıyor, kapkaç, hırsızlık, dolandırıcılık hat safhaya ulaştı, dahası insanlar arası güven bitti, toplum yabancılaştırıldı.

Ülkemiz dış politikada da ABD ve İsrail'in güdümünde AB yanlısı yanlış politikalar ile ABD nin İsrail'in güvenliği için başlattığı Büyük Ortadoğu projesinde 22 İslam Ülkesinin sınırlarının değiştirilmesinin söylendiği, Nil'den, Fırat'a büyük İsrail projesinde eş başkan olarak taşeronluk gibi bir görev üstlenmiş durumda kısacası Ülkemiz;
Manevi Tahribatla,
Ekonomik Yıkımla,
Dış Politika Faciası ile uğraşırken seçimlere bunların değerlendirilmesi ile gidilmesi gerekirken gündemi değiştirerek beceriksizliklerini ve acizliklerini mağduriyete dönüştürme politikası ile halkımızı aldatılmakta, meydanlarda seçim vaatlerinde aş yok, iş yok, kaynak yok, dış politika yok adeta bir tiyatro ve horoz dövüşü ile halk uyutulmaktadır.

İşte bu noktada milletin kendisi olan Milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyerek 54. Hükümette 11 aylık icraatlarını halkımıza hatırlatıp kendinize oy verin demekteyiz. Milli Ekonomi, şahsiyetli dış politika, önce ahlak ve maneviyat politikası ile çalışmaktayız. Saadet Partisi olarak 9 Temmuz Pazartesi günü saat: 17 00 de soykan parkında Muhterem Genel Başkanımız Recai Kutan beyin katılacağı miting yapacağız. Bu mitingimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız