SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sponsor Arıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor Bayan takımı’nın play-off’ta karşılaşacağı takımlar belli olurken, takım antrenörü Ahmet Özelçi, maddi sıkıntılarının devam ettiğini söyledi.

TFF Bayanlar 2. Lig 4. Grubu başarıyla tamamlayarak, play-off’larda mücadele etme hakkı kazanan Malatya Gençlik ve Spor Bayan takımı 22 Mayıs’ta Ankara’da 1. Lig’e yükselme mücadelesi verecek. C Gurubu’nda mücadele edecek olan Malatya Gençlik ve Spor Bayan takımının rakipleri ise Antalyaspor ve Gazikentspor oldu.

Malatya Gençlik ve Spor Bayan Takım Antrenörü Ahmet Özelçi, takım olarak iyi hazırlandıklarını ve play-off mücadelelerinden başarıyla dönmek istediklerini söyledi. Özelçi, “Malatyaspor ve Malatya Belediyespor bu yıl küme düşerek Malatya’yı üzdü. Bayanların ise 1. Lig’e çıkma şansları var. Bu Malatya ve bizler için hem gurur verici bir olay hem de büyük bir başarı. Play-off maçlarından istediğimizi alarak 1. Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

C Grubu’nda ilk olarak Gazikentspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Özelçi, “A,B ve C Gruplarında yer alan takımlar 1. Lig’e yükselmek için mücadele verecek. Bizim gurubumuzda 3 takım bulunuyor ve bu şansı iyi değerlendirmek istiyoruz. Birinci olan takımlar direk 1. Lig’e yükselecek. 2. sırada yer alan takımlar ise tekrar aralarında maç yapacak ve oradan da 1. Lig’e bir takım daha gidecek” diye konuştu.

Özelçi, geçmişten bu yana süren maddi sıkıntılarını bir kez daha yineleyerek, “Malatya’da bayan takımı 1. Lig’e çıkmak için mücadele verecek. Ancak takım olarak maddi sıkıntılarımız var. Bu konuda sponsor desteği bekliyoruz. bayan futbolcularımın giyecekleri tek tip bir elbise bile yok. Malatyalıların desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız