SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sponsor Polis Okulu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da geleneksel hale getirilen Atatürk Kupası Satranç Turnuvası, firmalar sponsor olmayınca Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilen Atatürk Kupası Satranç Turnuvası Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun sponsorluğu ile gerçekleştirildi. Toplam 122 sporcunun katıldığı turnuva sonunda başarılı olan sporcular için Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nda ödül töreni düzenlendi.

Törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz ve Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy ile davetliler katıldılar.

Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen'e teşekkür ederek, herkesin satranç sporuna destek vermesi gerektiğini söyledi. Toy, 6-7 Aralık 2008 tarihinde gerçekleştirecekleri turnuvaya ise Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Fendoğlu'nun sponsor olarak destek vereceğini açıkladı.

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen de her yıl Kasım ayında geleneksel olarak Atatürk Kupası satranç turnuvası organize ettiklerini söyleyerek, son 3 yıldan beri de Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen'in verdiği destekle turnuvayı düzenlediklerini ifade etti. Dağdelen, bundan sonraki turnuvalara sponsorluk desteği beklediklerini söyleyerek, Aralık ayında düzenlenecek olan turnuvaya sponsor olan işadamı Mehmet Fendoğlu'na teşekkür etti.

Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen ise, sporcuların desteklenmesi gerektiğine inandığını söyleyerek, "Biz elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Malatya'daki kurumlar satranç sporuna destek vermeli. Çocuklarımızı bu spor dalına yönlendirmeliyiz" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, önümüzdeki yıl fuar etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası yapılması için de çalışma yapılacağını söyleyerek, "Çocuklarımızın özellikle zararlı faaliyetlerden uzak durması için bunun gibi faydalı spor dallarını desteklemeliyiz" ifadesini kaydetti.

Vali Halil İbrahim Daşöz, "Sporun her türlüsü güzeldir. Sağlıklı ve ahlaklı gençler yetiştirmemiz için eğitimin yanında spor dallarına da önem vermeliyiz" dedi.

Yapılan konuşmaların yanında gençlerde ilk üç dereceye giren Ali Ekber Doğan, İlker Aktaş ve Mehmet Şefik Çiçek'e, yıldızlarda ilk 3'e giren Hasan Basri Kayhan, Faruk Kaya ve Ali Seydi Dağhan'a, küçüklerde Emrah Erdoğan, Ahmet Hamza Kaya ve Furkan Güneş'e başarı belgeleri ile hediyeleri davetliler tarafından verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız