SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sponsorlara Plaket

A- A+ PAYLAŞ

1. Malatya Uluslararası Film Festivali sponsorlarına düzenlenen törenle plaket verildi.

Anemon Otel'de düzenlenen plaket törenine; Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Sağer, bazı ilçe ve belde başkanlarının yanısıra Festival Yönetmeni Ali Çalışır, Danışma Kurulu Üyesi İzzet Günay, Danışma Kurulu Üyesi ve oyuncu Nehir Erdoğan, Uluslar arasıUzun Metraj Jüri Üyesi Yunan Oyuncu Katerina Moutsatsos, Danışma Kurulu Üyesi Muzaffer Hiçdurmaz, Fıpresci BaşkanıJean Roy, Festival koordinatörü Hüseyin Namık Yıldırım ile sponsorlar katıldı.

Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, plaket töreninde yaptığı konuşmada festival sponsorlarına katkılarından dolayı teşekkür etti. TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, "Ben özellikle festivalin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Sayın Valimiz Ulvi Saran ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Çünkü bir ilin kalkınmasında öncelikle o ilin kültürel ve sanatsal alt yapısının da zenginleşmesi gerekiyor. İşte Malatya bu anlamda bölgesinde bir ilki yaşadı. Ve Malatya, bölgesinde parlayan bir yıldız olarak ortaya çıkıyor" diye konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er de, film festivalinin Malatya'nın tanıtılması adına çok önemli görevler üstlendiğini belirterek, "Dünyanın birçok yerinden ünlü film yapımcıları, ünlü sinemacılar şuanda Malatya'dalar. Bunun ilimizin tanıtılmasında bir hayli etkili olduğunu düşünüyorum" dedi.

Fıpresci Başkanı Jean Roy ise, festivale sponsor olmanın çok önemli olduğunu ve sanatın gelişmesi adına bundan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Malatya Uluslararası Film Festivali sponsorları onuruna verilen yemek davetinin ardından sponsorlara plaketleri takdim edildi.

Kurumsal destekçilerden Malatya Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Malatya İl Özel İdaresi adına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İnönü Üniversitesi adına İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Sağer ve TSO adına TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş'ın elinden plaketlerini aldılar. Öte yandan festivalin, Resmi sponsoru, ulaşım sponsoru, uluslar arası uzun metraj film yarışması ve hizmet sponsoru, panorama bölüm sponsoru, galalar ve ulusal kısa metraj film yarışması sponsoru, iletişim sponsoru, konaklama sponsoru, ana basın sponsoru, outdoor sponsoru, hizmet sponsorları, gösterim sponsorları, yazılı basın sponsorları, televizyon sponsorları, dergi sponsorları, radyo sponsorlarıile internet sponsorlarına da plaket verildi.

Sponsor firmalar için düzenlenen törende Danışma Kurulu Üyesi ve oyuncu Nehir Erdoğan ile Uluslararası Uzun Metraj Jüri Üyesi Yunan Oyuncu Katerina Moutsatsos şıklıklarıyla göz doldurdular. Plaket töreni sonrası hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncu Nehir Erdoğan, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız