SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sponsorluk Anlaşması Yaptılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:18:02
Sponsorluk Anlaşması Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Tecdespor, Sevgi Sağlık Grubu ve Yapı ile sponsorluk anlaşması yaptı. 

Sevgi Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması öncesinde Tecdespor yönetim, teknik heyet ve futbolcularına grup tarafından kahvaltı verildi.

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili bir açıklamada bulunan Sevgi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Meral, “Sevgi Sağlık Grubu ve Sevgi Yapı olarak Malatya’mızın güzide spor kulüplerinden Tecdespor’a bu yıl sponsor olduğumuz ilan etmek istiyorum. Tecdespor, bu sezon ki yeni yapılanmaları çerçevesinde hedefe oynayan, güçlü bir ekip kurdu. İnşallah bu sezon sonunda Bölgesel Amatör Futbol Ligine yükselecekler inancındayız. Bizde bu anlamda grup olarak maddi ve manevi desteklerimizi kendilerine vereceğiz” dedi.

Meral, amatör spor kulüplerine desteğin Türk futbolunun gelişimi adına önemli olduğuna dikkat çekerek, şunları ifade etti: “Grup olarak, Malatya’mızda amatör ligine iş adamlarımızın, sağlık alanlarında faaliyet gösteren kurumların ve resmi kurumların ilgi alaka göstermelerini istiyoruz. Bu anlamda amatör kulüplerimize daha fazla destek vermeliyiz. Futbolumuzun gelişiminin temelinde amatör yatıyor. Dolayısıyla da amatör spora destek vermemiz gerekiyor. Bizde grup olarak sağlık, sevgi ve spor yan yana olsun istiyoruz. Sağlığın temelinde de spor var. Bu anlamda da grup olarak Tecdespor’a maddi ve manevi destek olacağız.”

Tecdespor Kulüp Başkanı Suat Yıldırım ise, maddi imkansızlıklar nedeniyle çok fazla mahalle takımının kalmadığını belirtti.

Amatör spor kulüplerine sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan Yıldırım, “Değerli iş adamlarımızın destekleriyle inşallah bir yerlere geleceğiz. Ben bunun sadece Rahmi Bey ile sınırlı kalmamasını diliyorum. Malatya’daki bütün iş adamlarımızı amatör spor kulüplere destek olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Tecdespor Kulüp Başkanı Suat Yıldırım, Sevgi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Meral’e kulübe verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Ayrıca Tecdespor’lu futbolcular efor testinden geçti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız