SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Spor Alanına Nikah Salonu!."

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:17:05
A- A+ PAYLAŞ

Amatör takımlara kupa verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan  Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Faik Demez, “Malatya’da 60 dönümlük bir alan sadece spor için ayrılan bir yerimiz vardı. Bugün o yer Malatya Belediyesi tarafından spor olayından çıkarılıp, nikah salonu yapılıyor. Bunu bizlerin dile getirmesi lazım. Ben bunu gündeme getirmek istiyorum. Malatya merkezde spor için ayrılan 60 dönümlük yer şuanda belediyenin imar düzenlemesi sonucu başka bir amaca hizmet için kullanılıyor. Oysa buna bizlerin müdahil olup, mutlaka Malatya Belediyesi yetkililerine “spor için ayrılan bir yere nikah salonu ya da başka bir şey yapmaya hakkınız yok” dememiz lazım. Bunu yapıcı olarak eleştirmemiz gerekiyor. Bu yerin tekrar Malatya sporuna kazandırılması lazım. Bu çok önemli bir olay. Biz siyasetçi değiliz. Biz Malatyalıyız ve Malatya’yı seviyoruz. Malatya sporu böyle bitiyor. Belediye buradan alıp götürüyor, öbürü buradan alıp götürüyor. Böyle bir birliktelikle konuyu gündeme getirmek lazım. Ben Malatyalı Faik Demez olarak hakkımı helal etmiyorum. Tabi ki Melekbaba’ya da yapacak. Ama orası önemliydi” dedi.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir de, spora endeksli olan 60 dönümlük alan üzerine nikah sarayının yapıldığını kaydederek, “O alanla ilgili konuyu Belediye Başkanımıza arz ettik. Ama samimiyetle söylemek gerekirse gücümüz yetmedi. Orada da Malatya’nın bir ihtiyacının olduğunu ama amatörler için Kiltepe’de, Melekbaba’da, Çöşnük ve Yakınkent tarafında bizlere 2-3 tane saha yapacağını kendileri deklare ettiler. O yer Fahri Kayahan Bulvarında yer alan 60 dönümlük bir arazi. Tamamen spora endeksli bir alandı. Fakat daha sonra Malatya Belediyemiz tarafından burası spor alanından çıkarıldı. Ve orada nikah salonu yapılıyor” diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR: Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki nikah sarayının temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle atılmıştı (üstte). Avukat Faik Demez (altta) 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız