SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Spor Bilimleri Kongresi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:33:26
Spor Bilimleri Kongresi
A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 4.Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi düzenlendi.
 
Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu konferans salonunda yapılan kongreye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal, Futbol Federasyonu Bölge sorumlusu Fahrettin Eserdi, Beden Eğitimi ve Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
Kongrenin açılış konuşmasını yapan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Arslan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak ilk öğrencilerini aldıktan sonra misyon ve vizyonunu genişleterek,  lisans ve lisansüstü eğitim ve öğretimiyle, spor tesisleri ve alt yapısıyla, etkinlikleri ile Türkiye’de ilk sıralarda yer alan ve beden eğitimi ve spor alanındaki kurum ve kuruluşlar ile güçlü bağlantıları olan bir yüksekokul olmayı hedeflediklerini, bu hedefe de her geçen gün yaklaştıklarını belirterek, "B-u hedefin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan başta rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik ve üniversite yönetimine teşekkür ederim" dedi. Doç. Dr. Arslan, “Sporda Bilimsel Araştırma Yöntemleri” ders kapsamında yürütülen 4.Spor Bilimleri öğrenci kongresi, bilimsel çalışmaların lisans düzeyinde öğrencilerimizin bilimsel yatkınlık kazanmaları, bilimsel bir çalışmanın tüm evrelerini yaparak-yaşayarak öğrenme prensibi ile geliştirmeyi amaçladığını, deneyim kazandırmada önem arz ettiğini” söyledi.
 
İki oturum şeklinde gerçekleştirilen, ilk oturumda Yrd. Doç. Dr. Murat Şentuna, ikinci oturumda ise Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güllü’nün başkanlık yaptığı 4.Spor Bilimleri Öğrenci Kongresinde 10 adet sözel sunum, 19  poster sunumu yapıldı ve sözel ve poster sunumlarda ilk 3 dereceye giren öğrencilere sponsor desteği alınarak ödüller verildi. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile yapılan kongre kapanış ve değerlendirme yapılarak sonuçlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız