SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Spor Camiası İftarda Buluştu

0
Güncellendi - 2016-06-27 22:54:02
Spor Camiası İftarda Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Malatya spor camiasına iftar yemeği verildi.

Tektaş Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’nın yanı sıra şube müdürleri, spor taban birliklerinin temsilcileri ve branşların il temsilcileri katıldı.

İftar sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Fındıklı, “Malatya’nın tüm kurum kuruluşları başta belediyemiz, valiliğimiz diğer kurumların tamamı kendi mensuplarına, kendi camialarına iftar yemekleri vererek bir arada güzel Ramazan’ın manasına mana katarak güzel geceler geçirdik. Bizde kendi spor camiamızı düşünerek spor mensuplarına, spor il temsilcilerine, branş il temsilcilerine, antrenörlerimize, spor yazarlarımıza bir yemek tertipleyerek camiayı bir araya getirmeye gayret ettik. Sağ olsunlar iştirak ettiler. Aziz mübarek Ramazan günü bu şekilde birliktelikle bir dayanışmayla bir güzellikle uğurlayalım istiyoruz. Şurada zaten çok fazla bir şey kalmadı ama inşallah bu hayrımıza vesile olsun, tüm ülkemize İslam alemine hayırlara vesile olsun. Önümüzde Kadir Gecesi var ve sonunda da Ramazan Bayramı var buradan tüm herkesin de Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

iy2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız