SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Spor Dünyası İftar da Buluştu...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:36:39
Spor Dünyası İftar da Buluştu...
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF), spor taban birlikleri ve amatör spor kulüpleri yöneticilerine iftar yemeği verdi. 
 
Ali Dayı restoranda verilen iftar yemeğine; AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ile spor taban birliklerinin temsilcileri ve amatör spor kulüplerin yöneticileri katıldı. İftar sonrası gazetecilere bir açıklamada bulunan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, "Malatya amatörü ve spor taban birlikleriyle iftar yemeğinde bir araya geldik. AK Parti Malatya Milletvekilimiz Sayın Mücahit Fındıklı da bizleri şereflendirdiler. Malatya amatörü adına milletvekilimize şükranlarımı arz ediyorum. Bugüne kadar her zaman Malatya amatörüne çok büyük emekleri geçti" dedi.
 
"Bu kadar sporcuyla bir araya gelince birinci konumuz futbol, ikinci konumuz basketbol oldu" diyen Milletvekili Fındıklı şöyle konuştu:
"Sporla ilgili güzel bir sohbet yaptık. Özellikle amatör sporcularımızın saha sıkıntılarının olduğu bizlere iletildi. Bunları hem genel müdürlükle hem il müdürlüğümüzle hem de belediyemizle el ele verip, çözmek zorundayız. Çünkü gençlerimizin futbol oynayabilecekleri stat çok fazla kalmadı. Şehir merkezinde statlara kavuşmaları için elimden gelen desteği vereceğim." 
 
Profesyonel spordan çok amatöre destek olunması gerektiğini kaydeden Fındıklı, "Amatör spora destek olmamız lazım. Malatyaspor’un eski dönemde kadrosunun yüzde 50’si Malatyalı sporculardı. Malatyaspor'da forma giyen birçok arkadaşımız vardı. Tekrar eski günlerimize ulaşmak zorundayız. Bunu sağlamalıyız ki, profesyonel takımımız da rahatlasın" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız