SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Spor Merkezi Hizmete Açılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:32:30
Spor Merkezi Hizmete Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

 İlk kez ve sadece kadınlara yönelik Kadın Kültür ve Spor Merkezi ile 4-7 yaş grubu çocuklara özel Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’ni hizmete sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de engellilere özel bir spor merkezini hizmete sunmaya hazırlanıyor. 

Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nde yürütülen çalışmayla, spor yapmak isteyen engelli vatandaşlar da artık özel bir mekana kavuşmuş olacak. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde kurulan merkez; Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Engellilerin spor ile hayata tutunmalarını sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında; kondisyon aletleri, barfiks, ağırlık kaldırma, koşu bandı, koşu bisikleti ve çekme halatlı aletler temin edilerek merkezin kurulumu gerçekleştirildi. Ayrıca Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesis binasının yanında düzenlenecek olan açık spor alanında da engelli vatandaşlarımız; basketbol, voleybol, badminton, bocce ve atletizmin yanı sıra gülle atma, cirit, disk atma branşlarında da spor yapabilecekler. Yakın zamanda hizmete girmesi planlanan merkezde, programlı olarak seanslar halinde bedensel engelli, işitme engelli, görme engelli ve zihinsel engelli bireyler doyasıya spor yapacaklar” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız