SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Spor Parkları

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:21:53
Spor Parkları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında,  yeni yapılan bölge parkları ile mevcut çocuk ve dinlenme parklarında yenileme ve aydınlatma çalışmalarının yanısıra spor aletlerinin kurulması çalışmaları devam ediyor. 

Sürdürülen çalışmalar sonucu şu ana kadar; İnönü ve Çöşnük bölge parklarının yanı sıra Melekbaba, Kiltepe, Cevatpaşa, Karakavak, Selçuklu, Özalper, Özalper Tontonlar, Paşaköşkü Vakıfpark, Cemal Gürsel, Şehit Kamil Akdağ, Hürriyet, Somuncu Baba, Yeşiltepe Tekdut, Hacı Kalender, Zaviye Mahallesi İmece, Cevdet Şişman, Büyük Mustafa Paşa, Turgut Özal, Şehit Ahmet Hanlıoğlu ve Bentbaşı parklarına açık alan spor aletleri kuruldu. 

Vatandaşların açık havada spor yapma imkanına kavuştuğu fitness grubu aletlerle sözkonusu parklar aynı zamanda spor parkına dönüştürülüyor. Spor parklarında yetişkinler, rahatlıkla spor yapabiliyorlar. Yapılan çalışmayla toplamda 214 adet spor aletinin montajı gerçekleştirildi. 14 çocuk parkına daha spor aletleri yerleştirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.  

Malatya Belediyesi’nin spor parkları uygulaması kapsamında çocuklar da ihmal edilmedi. Uygulamayla Zafer Mahallesi Yumurcak Çocuk Parkı, Cengiz Topel Üçgenpark ve Abdullah Gül Parkı içerisindeki iki 2 ayrı bölgede 0-12 yaş grubu için çocuk spor aletleri kurulumu yapıldı. Çocuklar, sözkonusu yerlerde hem spor yapıyor, hem de eğlenerek güzel vakit geçirebiliyorlar. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız