SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Spor Salonu Yok, Yüreği Var!.

A- A+ PAYLAŞ

Orduzu’da bulunan Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu’nun, yıldız erkeklerden sonra küçük erkekler voleybol takımı da Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek.

Küçüklerde Malatya birincisi olan Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu, Mersin’de yapılan yarı final karşılaşmalarında İzmir, Muğla, Sivas ve Yozgat ekiplerini geride bıraktı ve 2. liği elde ederek, Türkiye finaline katılacak 8 takım arasına girdi.

Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu ekibi, 01-05 Haziran tarihleri arasında Bursa’da yapılacak olan şampiyonada Malatya’yı temsil edecek.

Spor salonları dahi bulunmamasına rağmen, büyük başarılar elde eden Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu’nun Beden Eğitimi öğretmeni Mesut Selçuk, “Özverili bir çalışma ile adım adım başarıyı yakalıyoruz. Bu yılki hedefimiz, Türkiye Şampiyonası’nda hem yıldız hem de küçük erkekler kategorilerinde Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek ve şampiyonluğu Malatya’ya getirmek. Okulumuz başarıları yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi de gururlandırıyor, bu sorumluluğumuzu bir kat daha artırıyor.”dedi.

Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu Yıldız Erkek takımı da 23-27 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız