SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Spor Tesisinin Temeli Atıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Spor Toto Teşkilatı ile İl Özel İdaresi işbirliği ile yaptırılacak olan Orduzu Spor Tesisleri'nin temeli törenle atıldı.

Orduzu Pınarbaşı'nda Malatyaspor antrenman sahası yanında yaptırılacak olan Orduzu Spor Tesisleri'nin temel atış törenine Vali Ulvi Saran, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İl Özel İdaresi çalışanları ile müteahhit firma çalışanları katıldı.

Kurbanın da kesildiği temel atma töreninde konuşan Vali Ulvi Saran, "Valiliğimizce, İl Özel İdaresi'nce önemli ölçüde finanse edilen spor tesisi inşa etmek üzereyiz. Bu tesisle ilgili Spor Toto Genel Müdürlüğü'nden 140 bin TL civarında bir ödenek tahsis edilmişti. Geri kalan kısmını, İl Özel İdaresi ve Gençlik Spor Müdürlüğü'nden tamamlayacağız. Tesis, Malatya Orduzu Spor tesisleri adını taşıyor. 800 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde 5 kattan oluşacak. Antrenman üniteleri, yatakhane ve konaklama imkanları olacak. Bu tesisle birlikte ulusal ve uluslar arası spor etkinliğinde, konukların burada konaklamaları için fiziki mekan oluşturmuş olacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız