SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Spor TIR'ı Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:17:06
Spor TIR'ı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde hazırlanan “Gelin Spor Yapalım, Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi kapsamında oluşturulan spor TIR'ı, Malatya’ya geldi.

Spor konusunda farkındalığı artırmak, gençleri spor yapmaya davet etmek ve Türkiye’nin spor geçmişini gençlere aktarmak amacıyla oluşturulan spor TIR'ı, Malatya’da.

Malatya Park önünde kurulan spor TIR'ının açılış töreninde konuşan Malatya Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, sporun insan hayatında önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi.

Erdinç, insanların spor yaparak birçok kazanç elde ettiğine değinerek, “Spor öncelikle bana dostlarımı kazandırdı. Spor sayesinde ömürlük dostlar edindim. Dostlarımı sahalarda maç yaparken, birlikte oyun oynarken kazandım” dedi.

Çocuk ve gençleri spor yapmaya davet eden Erdinç, sporun bedensel ve zihinsel olarak gelişime büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Konuşmasının ardından spor TIR'ıyla ilgili olarak düşüncelerini anı defterine yazan Erdinç, protokol üyeleriyle birlikte futbol ve basketbol oynadı. Spor yapan çocuklarla da bir süre sohbet eden Erdinç, çocuklara sporun önemini anlattı.

Spor TIR'ının  açılış törenine Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, spor taban birliklerinin temsilcileri, antrenör ve sporcular katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız