SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sporculara Plaket Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:00:23
Sporculara Plaket Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yüzme sporcuları, kendileri için düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 

Malatya Su Sporları Yüzme Akademisi tarafından Öğretmen Evi’nde düzenlenen etkinlikte, başarılı olan yüzme sporcularına plaket takdim edildi. Etkinlikte konuşan Malatya Su Sporları Yüzme Akademisi Kurucu Antrenörü Vahap Karaaslan, kulübün 2006 yılında kurulduğunu anımsatarak, 5 kişi başladıkları yüzme faaliyetinde 7 yıl içinde 5 bin kişiye yüzme öğretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Başarılı sporcular yetiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Karaaslan, “Amacımız sadece yüzme öğretmen değil, aynı zamanda sporun ana temeli olan, barış, sevgi, kardeşlik, hoşgörüyü de sporcularımıza aşılamaktır” dedi.

Kulüp Antrenörü ve Kurucu Üye Cahit Kaylı ise, Malatya’da 7 yıldır sporcu sayılarını artırarak, su sporlarında önemli faaliyetler yaptıklarını kaydetti.

Sağlıklı nesillerin yetişmesi adına yaptıkları çalışmalarla birlikte, sporcuların her yönden gelişimine katkıda bulunduklarına değinen Kaylı, “Ana branşımız yüzmenin yanında modern pentatlon, su altı hokeyi ve su topu takımlarıyla sayılı spor kulüpleri arasına girdik” diye konuştu.

Kulübün Yönetim Kurulu Başkanı Şule Gürsoy da, kulüp yönetimi, sporcular ve sporcuların ebeveynleriyle birlikte büyük bir aile olduklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, başarılı yüzücülere plaketlerini takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız