SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sporculara Yemek Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:26:17
Sporculara Yemek Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Kültürel Kalkınma ve Tanıtma Derneği tarafından, Doğanşehir Belediyespor'un oyuncularına yemek verildi. 

Dernek Başkan Yardımcısı Necat Karaman, Doğanşehir Park Lokantası'nda verilen yemekten sonra yaptığı açıklamada, "Doğanşehir Belediyespor ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektedir. İlçemizin gençlerine sahip çıkmak, gençlerimizin sorunlarına çare aramak hemşehrilik görevimizdir. Gençlerimizin ve sporcu kardeşlerimizin ne bir spor yapacakları tesisleri, ne de spordan sonra duş alıp dinlenecekleri ve zaman geçirecekleri tesisleri bulunmamaktadır. Doğanşehir Kültürel Kalkınma ve Tanıtma Derneği olarak, ilçe yöneticilerine ve siyasi parti başkanlarına sesleniyorum; ilçemize acilen büyük bir kültür sitesi, içinde otel, yüzme havuzu, spor sahası, sinema ve tiyatro salonu, kafe, kütüphane, aynı zamanda AVM bulunan sitenin yapılma zamanı gelmiştir, hatta geçmektedir. Bir kültür sitesinin yapılmasıyla hem işsizlik azalacak, hem de sosyal ve kültürel zenginliğimiz artacaktır. Bu vesileyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkacağız. İlçemizde sosyal tesis olmadığı için Malatya'ya giden memur kesiminin de bahanesi kalmaz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız