SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sporda da Lider Olmalıyız"

A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi Basketbol, Voleybol, Futbol ve Hentbol Takımlarının sporcuları 2011-2012 eğitim-öğretim güz dönemi üniversitelerarası spor faaliyetlerinde elde ettikleri başarıları Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile paylaştılar.
 
Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Salih Coşar, Voleybol Takımı Antrenörü Yrd. Doç. Dr. M. Emin Kafkas, Basketbol Takımı Antrenörü Oğuz Avcı, Hentbol Takımı Antrenörü Özgür Karataş ve sporcuların katıldığı toplantıda maddi ve manevi desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e teşekkür etiler.
 
"Birçok alanda olduğu gibi sporda da lider üniversite olmak için gayret göstermeliyiz" şeklinde konuşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, “ülkemizin önde gelen üniversiteleri ile yarışabilmek için olabilmek için hedefi yukarılarda tutmak gerekir. Hedefiniz ne kadar yüksek olursa başarıda o düzeyde olacaktır. Gittiğiniz her üniversitede gerçekleştirmiş olduğunuz müsabakalarda elde ettiğiniz başarılarla İnönü Üniversitesinin adını daha fazla duyurma şansına sahip olursunuz. Elde ettiğiniz başarılardan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.  
 
İnönü Üniversitesi Erkekler Basketbol ve Erkekler Voleybol Takımı, müsabakalarda elde ettiği üstünlüklerle önümüzdeki yıl birinci ligde mücadele verecek. İnönü Üniversitesi Futbol Takımı grup ikinciliği, Hentbol Takımı ise grup üçüncülüğü ile yoluna devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız