SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sporla Desteklenmezse Verimli Olmaz"

0
Güncellendi - 2017-11-18 02:52:36
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan “Her Perşembe Kadınlar Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında ‘Sağlıklı Yaşam ve Obezite’ konularında teorik ve pratik eğitimler verildi.

BAYANLARA SAĞLIKLI YAŞAM VE OBEZİTE KONULARINDA BİLGİLER VERİLDİ

Yeşilyurt Kent Konseyi Hizmet Binasında gerçekleşen programa yoğun ilgi gösteren bayanlara, Sağlık İl Müdürlüğü Eğitim Birimi Sorumlusu Dr. Selma Felek ile Uzm. Diyetisyen Eda Şahan tarafından ‘Sağlıklı Yaşam ve Obezite’ konularında detaylı bilgiler paylaşıldı.

“DİYET PROGRAMLARINIZI SPORLA DESTEKLEYİN VE YÜRÜYÜŞ YAPIN”

Sağlıklı yaşam, beslenme ve sağlık konularında merak edilen bütün sorulara yanıt veren Dr. Selma Felek ile Uzm. Diyetisyen Eda Şahan, sporla desteklenmeyen beslenme ve diyet programlarının verimli olmayacağını hatırlatırken, beslenme programı uygulayanlara yürüyüş yapmalarını tavsiye ettiler.

Malatya Büyükşehir Yaşam ve Spor Merkezi içinde faaliyete geçen Sağlık İl Müdürlüğü bünyesindeki Sağlıklı Yaşam Merkezinde görevli diyetisyenler tarafından haftanın beş günü ücretsiz olarak sağlık hizmetlerinin verildiğini dile getiren Dr. Selma Felek ile Uzm. Diyetisyen Eda Şahan, bayanlara yönelik bu tür eğitim programlarına önem veren Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisine teşekkürlerini sundular.

BAYANLAR HİLAL PARKIN ETRAFINDA SAĞLIK YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

Programa katılan bayanlar, teorik bilgilerin ardından Yeşilyurt Kent Konseyi Hizmet Binasının da içinde bulunduğu Hilal Parkın etrafından sağlık yürüyüşü yaptılar.

“HER HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ FARKLI BİR ETKİNLİKLE HİZMETLERİMİZ SÜRÜYOR”

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Züleyha Türksoy, eğitim çalışmasından sonra yaptığı açıklamada, bayanların sağlıklı bir bünye ve hayat anlayışına sahip olmaları için bu tür etkinliklere ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

Her hafta Perşembe günü düzenledikleri ‘Kadınlar Buluşuyor’ programında ‘Sağlıklı Yaşam ve Obezite’ konularında bayanlara önemli bilgiler aktarıldığını dile getiren Türksoy, “Etkinliğimize destek verip değerli bilgilerini ve deneyimlerini bayanlarımızla paylaşan Dr. Selma Felek ile Uzm. Diyetisyen Eda Şahan’a öncelikle teşekkür ediyorum. Bayanlarımıza sağlık ve obezite üzerine hem bilgilendirici sunumlar yapıldı hem de Hilal Parkımızın etrafında sağlık yürüyüşü gerçekleşti. Oldukça verimli geçen programa katılım gösteren bütün bayanlarımıza teşekkür ediyorum. ‘Kadınlar Buluşuyor’ etkinliklerimiz çerçevesinde her perşembe günü farklı bir konuda bayanlarımızı bir araya getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız