SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sporu Destekleyeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:43
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, Ampute futbol takımını, il Müftülüğünü ve Malatya Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı beraberinde eşi Nihal Porgalı ve partililer ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında kurum temsilcileriyle bir süre sohbet edip istişarelerde bulundu.

Bedensel engellilerden oluşan Ampute Futbol takımını antrenmanları sırasında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, kulüp başkanımızın bayan olması beni ayrıca mutlu etti. Sporu ve sporcuyu seven biri olarak, Yeşilyurt Merkez ilçe olduğunda engellilerimizin de yaptığı sporları destekleyeceğiz. Buradan bunun sözünü veriyorum dedi. 

Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hepsen Metin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’de kurulmuş en asil partilerden biridir. Sayın Porgalı’ya çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. 

Malatya il Müftüsüyken görev değişikliğiyle Kütahya’ya atanan Hacı Yusuf Gül’ü ziyaret eden Porgalı, bunun bir bayrak yarışı olduğunu biliyoruz. Hizmet için yola çıktık. Hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun. Cumhuriyet Halk Partisinden muhafazakâr sosyal demokrat biri olarak yeni bir solukla geliyorum ifadelerini kullandı. 

İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül ise bu vatana bu ülkeye bu güzel vatana kim daha iyi hizmet edecekse iyi niyetle yola çıkmış tüm arkadaşlarımıza başarılar dilediğini belirtti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, vakıf olarak yaptığınız çalışmalar gerçekten çok önemli. Okumak isteyen ve maddi durumu buna elverişli olmayan gençlerimize büyük destekler veriyorsunuz. Yaptığınız yardımlar birer Hac sevabı değerinde maddi manevi öneme sahip bu işte başarılar diliyorum. Bilin ki çok hayırlı ve sevap olan bir işi hayata geçiriyorsunuz sözlerini kaydetti. 

Malatya Eğitim Vakfı Kadın Kolları Başkanı Belgin Tahtalı ise yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayırdığı için Sayın Porgalı’ya teşekkür ediyorum. Malatya ve Yeşilyurt için en hayırlısı ne ise o olsun dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız