SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sporun 15 Ayrı Dalında Faaliyetimiz Var..''

A- A+ PAYLAŞ

Belediyespor Başkan Vekili ve Belediye Meclis üyesi Atilla Kantarcı (fotoğrafta), kulübün futbol dışındaki sportif faaliyetlerinin kamuoyunda yeterince duyulmamasından yakındı..

Kantarcı, Malatya Belediyespor’un faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak yeni döneme ilişkin hedeflerini ve kulüp bünyesindeki takımların çalışmalarını anlattı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü aracılığı ile açıklamada yapa Malatya Belediyespor Kulüp Başkan Vekili Kantarcı, Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Akın’ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle Belediyespor Kulüp Başkan Vekili olarak kulübü yönetme görevinin kendisine tevdi edildiğini vurgulayarak, Belediyespor kulübünün daha çok futbol takımı ile anıldığını vurgulayarak, “Ancak kulübümüz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Erkek Voleybol Takımı ile Bayan Basketbol Takımımız ikinci ligde mücadele etmektedirler” dedi.

Belediyespor Kulüp Başkan Vekili Atilla Kantarcı kulübün kısa süre önce genel kurulunu yaptığını hatırlatıp, yönetim kurulu üyeleri ile yoğun bir çalışma temposu içinde çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “ Malatya Belediyespor olarak yeni dönemde hedefimiz tüm branşlarda başarıyı yakalamaktır” dedi.

Malatya Belediyespor’un Malatya’nın amatkör sporuna önemli katkılar sunduğunu kaydeden Kantarcı, “Belediyespor denince akla futbol gelmekle beraber, Malatya Belediyespor Kulübü, bünyesinde barındırdığı futbolun 5 kategorisi ile birlikte 15 ayrı dalda 500 den fazla sporcusuyla amatör spora hizmet sunmaktadır” diye konuştu.

Belediyespor Voleybol Erkek ile Bayanlar Basketbol Takımı’nın ikinci ligde mücadele ettiğinin kamuoyu tarafından yaygın biçimde bilinmediğini belirten Atilla Kantarcı, “ Bunları kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Çünkü Malatya’nın tanıtımında çok önemli bir olay olduğuna inanıyorum. Ferdi sporlarda da Güreş, taekwondo, kickboks, yüzme, masa tenisi ve bilardo gibi dallarda da çok önemli başarılar yakalanmış ve bundan sonra daha güzel başarılar yakalamak için çalışmalar devam etmektedir” dedi.

Futbolda yeni bir yapılanmaya gidildiğini belirten Kantarcı, futbol takımının başına TUFAD Başkanı Teknik Direktör Erkan Gültekin’in getirildiğini ve futbol takımının çalışmalara başladığını kaydeden Kantarcı, spor kamuoyu ve ilgili kuruluşlardan ilgi ve destek beklediklerini vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız