SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP'ye Taziye, CHP'ye Kutlama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, eski başbakanlardan, SP genel başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatı nedeniyle Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Mehmet Asiltürk'e taziye, görevine yeni atanan CHP İl Başkanı Hüseyin Baştürk'e de kutlama ziyaretinde bulundu.

SP'YE TAZİYE ZİYARETİ..
Çakır, SP'yi ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini iletti.

Çakır, "Başınız sağ olsun. Gerçekten Türkiye’mize büyük hizmetleri geçmiştir. Cenazesinde ne kadar sevildiğini gördük. Allah rahmet eylesin" dedi.

Erbakan'a sağlığında karşı olanlarında cenazeye gelerek hakkı teslim ettiğini belirten Asiltürk, "1969'de siyasete başladığını da ne söylediyse, 2011'de de aynı fikirleri söylemiştir" dedi.

Asiltürk, Prof. Dr. Necmettin Erbakan içen, Cumartesi günü ikindi namazı öncesinde saat 14.30'da Mevlid-i Şerif okutacaklarını belirterek, tüm Malatyalıları davet etti.

CHP'YE KUTLAMA..
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ayrıca CHP İl Başkanlığına atanan Hüseyin Baştürk'ü ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

CHP İl binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Çakır, "Görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerle Malatya'yı konuşacağız. Adil ve eşitlik ilkesine uyarak tarafları bir bütün olarak ele alıyoruz. Gelecekte Malatya'nın önünü açacak çalışmalarını birlikte yapacağız. Bu süreçte sizlerinde değerli fikir ve katkılarınızı bekliyoruz. Siyasi partilerimizin görüşleri de bizim için önemlidir. Önümüzdeki genel seçimlerinde ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden CHP İl Başkanı Hüseyin Baştürk, "Ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Malatya'nın eksikliklerini basın önüne çıkmadan önce istişare edeceğiz, birlikte tartışacağız. Bizim eksikliğimizi siz kabul edeceksiniz, sizin eksikliklerinizi biz kabul edeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız