SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SSGM Hizmete Girdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğüne bağlı olan Malatya Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Fuzuli caddesindeki Bağ-Kur'a ait olan eski binada açılan Malatya Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi'nin açılışına Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve İhsan Koca, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar ve kurumun yönetim kurulu üyeleri, SGK İl Müdürü Metin Sümer, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek, Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Ali Evren, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Altaş, Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

SGK İl Müdürü Metin Sümer, "Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi'nin açılması ile birlikte Kayseri'de yapılan tüm sağlık ödemeleri artık ilimizde yapılacaktır. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek en öncelikli amacımızdır" dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar, Malatya'da önemli bir tesisin açıldığını belirterek, Türkiye'de son dönemde çok önemli yapısal reformlar gerçekleştirildiğini ve bunlardan birinin de Sosyal Güvenlik Reformu olduğunu söyledi. 25 bin çalışanları olduğunu belirten Acar, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun Türkiye'nin en önemli kurumlarından bir tanesi olduklarını kaydetti.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Malatya için önemli sorunlardan birinin daha kısa sürede çözümlendiğini ifade ederek, Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi'nin Malatya'da açılmasına destek veren herkese teşekkür etti.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ise, vatandaşlara önemli kolaylıklar sağlayacak olan Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi'nin açılmasını önemli olduğunu kaydetti.
Yapılan açılışın ardından Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi'nin bölümleri gezilerek, hizmetler hakkında bilgiler verildi.

Açılışa katılanlara Çobanoğlu Restoranda akşam yemeği ikram edildi. Burada Milletvekili Öznur Çalık Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar ve kurumun yönetim kurulu üyelerine kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız