SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stad Kompleksi İçin Plan Düzenlemesi

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Meclisi, İnönü Üniversitesi'ne ait olan ve GSİM'ye tahsisli alanda imar planı değişikliğini görüştü.. Spor kompleksi yapımı düşünülen alanla ilgili değişiklik önergesi kabul edildi.

Belediye Basın Bürosu'nun meclis toplantısına ilişkin bülteni şöyle:

"Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. oturumu 6 Nisan Cuma günü saat 15.00’de Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a eşlik etmesi nedeniyle katılmadığı Toplantıya, Meclis Başkan Vekili Süleyman Erkuş başkanlık etti.

Geçen toplantıya ait karar özetinin kabul edilmesinden sonra, gündemde yer alan mülkiyeti İnönü Üniversitesi’ne ait olan ve Gençlik Spor İl Müdürlüğüne tahsisli Merkez Bulgurlu köyü mevkiindeki parsellerin, Futbol Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün talepleri doğrultusunda imar planında bu amaca uygun olarak tahsis edilmesi teklifi görüşüldü.

Yapılan görüşme neticesinde; Mülkiyeti İnönü Üniversitesi’ne ait olan ve Gençlik Spor İl Müdürlüğüne tahsisli Merkez Bulgurlu köyü mevkii 469, 470, 471, 472, 473, 491 ve 493 nolu parsellerin bulunduğu sahada yapılacak Spor Kompleksinin imar planında da bu amaca uygun olarak tahsis edilmesi hakkındaki İmar Komisyonu öneri imar planı oy birliği ile kabul edildi.

Gündemdeki imar konularının görüşülmesinin ardından, Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısının 2 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’de toplanmasına karar verildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız