SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stad Önünde Sevinç Gösterisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:40:55
Stad Önünde Sevinç Gösterisi
A- A+ PAYLAŞ

Bayrampaşa maçında alınan galibiyet sonrası stad önünde toplanan taraftarlar, 3 puanın sevincini yaşarken, şampiyonluk şarkıları söyledi. 

Seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarlar Bayrampaşa maçını tribünde izleyemedi. Bazı taraftarlar, stadın çevresindeki binaların çatılarından ve balkonlarından maçı seyrettiler. 3-0 Yeni Malatyaspor'un galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası stadın önüne gelen taraftarlar davullarla marş söyleyerek, galibiyeti doyasıya kutladılar. 

'Şartlar ne olursa olsun seninleyiz' pankartını açan taraftarlar, takım otobüsünün önünü keserek, teknik direktör Feyyaz Uçar ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundular. Uzun süre şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar, Battalgazi kavşağına kadar takım otobüsüyle birlikte yürüdüler. Daha sonra eski belediye binasının bulunduğu alana kadar şampiyonluk sloganları atarak yürüyen taraftarlar, burada yürüyüşlerine son verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız