SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stad Zemini Bakıma Alındı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:48:04
Stad Zemini Bakıma Alındı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İnönü Stadı'nın zemininin bakıma alındığı bildirildi. 
     
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü'nün yönetim kurulu başkanı ve Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malatya İnönü Stadı'nın zemininin bakıma alındığını belirtti. 
     
Malatya'ya 25 bin kişilik yeni bir stat yapılacağı için İnönü Stadı'na büyük paralar harcamak yerine ıslah çalışması yapmayı tercih ettiklerini ifade eden Mumcu, stadın zemininin ıslahı için Sivasspor'un da kendilerine destek verdiğini dile getirdi. 
     
Çalışmalara geçen hafta başladıklarını kaydeden Mumcu, ''Protokol tarafından bakıldığında sol kale önü çok sıkıntılıydı. Havalandırma ve şişleme çalışması yapılmadığı için drenaj sisteminin baskı altında olması nedeniyle kale önü balçık haline gelmişti. Çalışmalara başlandı. 1,5 tona yakın çim tohumumuz geldi. Kumu da temin ettik. Hafta sonu greyderle sıyırdık. Yeni toprağımızı ve kumumuzu serdik. Silindirle oraları sıkıştırdık. Çim ekim safhasına getirildi. Herhangi bir sıkıntı yok, saha düzenli hale getirilecek'' dedi. 
     
Sivasspor Kulübü yöneticilerinin, kendi sahalarının bakımıyla ilgilenen bir teknik elemanı Malatya'ya gönderdiğini ifade eden Mumcu, ''Sivasspor'un sahasına bakan bir teknik elemanla iş makinesi gönderildi. 4 gündür burada. Onun nezaretinde çalışmalar yapılıyor. İlk müsait zamanda, sahanın havalandırılmasını ve temizlenmesini sağlayacak makine aparatı gelecek. Onunla birlikte de geri kalan kısımları, yamanacak yerleri ele alacağız. Kottan düşen yerleri doldurup lokal ekimler yapacağız. Saha yeni sezona hazır hale gelecek'' diye konuştu. 
     
Mumcu, 25 bin kişilik yeni stadın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanmasını beklediklerini ifade ederek, bu sürede tamiratlar yaparak İnönü Stadı'ndan istifade etmeye çalışacaklarını söyledi. 
 
FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız