SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Stada Gelin" Çağrısı

0
Güncellendi - 2016-11-07 23:59:41
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, iç saha maçlarında tribünleri dolmayan Yeni Malatyaspor taraftarlarına 'stada gelin' çağrısında bulundu.

İç saha maçlarında tribünlerin tam olarak dolmaması her kesimden tepki çekmeye devam ediyor. Teknik Direktör İrfan Buz ve Adil Gevrek’in maç sonu açıklamalarıyla gündeme gelen konuyla ilgili bir açıklama da Malatyaspor Taraftarlar Derneğinden geldi. Dernek Başkanı Murat Soysal açıklamasında, “Malatya, şehrinin takımına ayıp etmiyor mu. Takım ligin üçte birini bitirmiş neredeyse, haftalardır süren liderlik ve inanılmaz bir performansla herkesi kendine hayran bırakmış ama tribünler boş kalıyor. Şu ana kadar karşılaştığımız 10 takımın 8’ini yenip sadece 1 takıma yenilmişiz. Şehirde herkes Malatyaspor'u konuşuyor ama stada gelen kişi sayısı 3 - 4 bini geçmiyor. Bunun da bin kişiye yakınını taraftar grubu oluşturuyor. Nerede ağabeylerimiz, nerede bu takıma gönül verenler diye üzülüp, bu bize yakışmıyor diye defalarca konuşuyoruz. Bu takıma büyük yatırım yapıldı. Gençliğimizde stat kapısında bekleyip ‘abi beni de içeri aldır’ denen o günleri özledik. Şu aralar 10 bin kapasitesi olup 25 bin kişinin doldurduğu o dolu tribünleri özledik. Ben şuna inanıyorum ki artık ağabeylerimiz, büyüklerimiz Malatyalılarımız gelip takımına sahip çıkıp onları da orada gördüğümüzde şeref ve gurur duyacağımız bir atmosfer inşallah en kısa zamanda olur. Her şeyden önce yaşadığımız şehrin, ekmeğini yediğimiz Malatya'mıza 15 günde bir buçuk saatimizi ayıralım” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Kale arkasının sahipleri asgari ücretli işçiler ve öğrencilerdir. Öğrenciler banka işleri ile ilgili konuda velileri ile mi bu işleri yapacaklar vb konularda bilgi verilmiyor. Gariban işçilerin bir pazar günü var. Pazar günü kart satılmıyor, işçilerin interneti yok var olsa bile sitemi kullanamıyor. Bu kesime takımın ulaşması lazım. Organize sanayide çalışanlara kart çıkarmak için ve bilet almaları için organizasyon yapılmalı. İş adamları bu konuda kendi işçilerine yardım etmeleri mümkün. Yönetimin bu tür çalışmaları medyada gündeme getirmesi de firmaları teşvik edecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet Erdoğdu (7 yıl önce)
    Daha 2 hafta önce elazığı sevmeyen benim tribünüme gelmesin diye artiz artiz konuşuyordun, gelmemişler işte şimdi neye atarlanıyorsun ?
    0
    0
    Yanıtla