SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stadda Cinayet Kurbanlarına Saygı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor- Denizlispor maçında, cinayet kurbanı iki gencin, Begüm Kartal'ın ve Sadık Fırat'ın anılarına saygı vardı.

BEGÜM İÇİN..
28 Ağustos gecesi, Malatyaspor- Trabzonspor maçının oynandığı sırada, arkadaşının Battalgazi ilçesi Adagören Köyü civarındaki bahçede yapılan kına gecesinde tabanca kurşunuyla vurularak yaşamını yitiren, Malatyaspor'lu eski futbolculardan Hasan Kartal'ın kızı Begüm Kartal, bu olaydan 20 gün sonra Malatya'da oynanan ilk maçta unutulmamıştı.

İnönü Stadı'nın Spor Salonu tarafındaki açık tribününün önüne "Kızımız Begüm Kartal'ın Vefatından Dolayı Ailesinin Acısını Paylaşıyoruz- Malatyaspor Yönetim Kurulu" yazılı dev bir pankart asılmıştı.

SADIK İÇİN..
7 Eylül Çarşamba günü, kavga ettiği komşusu emekli astsubay Mehmet H. tarafından oturduğu apartmanın girişinde tabancayla vurularak öldürülen, Malatyaspor genç ve PAF takımının eski oyuncularından, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü teknisyeni Sadık Fırat için, Malatyaspor- Denizlispor karşılaşmasından önce saygı duruşunda bulunuldu.

Bu arada, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından stada "Daima Kalbimizdesin, Mekanın Cennet Olsun" yazılı ve Sadık Fırat'ın fotoğrafının yer aldığı bir pankart da asıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız