SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stadda ''Kur'an Ziyafeti''..

A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Gençlik Dergisi tarafından organize edilen 'Kur'an Ziyafeti' programı, Malatya İnönü Stadı'nda yapıldı. Program büyük ilgi gördü ve 20 bin dolayında kişi izledi.

Malatya İnönü Stadı'ndaki programa, binlerce vatandaşın yanı sıra, Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı İlyas Töngüş de katıldı. Töngüş ve programa katılan hafızlar, statta tur atarak yerlerine geçti.

İnönü Stadı'nın açık ve kapalı tribünlerinin tamamen dolduğu programda açıkta kalan vatandaşlar, çim sahaya indirildi. Binlerce vatandaş çim sahaya oturarak Kur'an-ı Kerim dinledi.

MGV Genel Başkanı İlyas Töngüş, yaptığı konuşmada, programı düzenleyen Anadolu Gençlik Dergisi'ni tebrik ederek, "Özellikle dış basından soruyorlar, 'Nedir bu hadise, niçin bu insanlar koşa koşa bu programlara geliyor, acaba oralarda para mı dağıtıyorsunuz?' diye. Biz de diyoruz ki, 'Bu soruyu soruyorsunuz ama bu milleti tanısaydınız eğer, böyle bir soru sormaya cüret edemezdiniz. Çünkü bu millet, Kur'an-ı Kerim ayaklar altına düşmesin diye Çanakkale'ye 250 bin evladını gömmüş bir millettir. Bundan dolayı bu kalabalıklar tesadüfi değildir' diyoruz" şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın geceye gönderdiği mesaj ise, 'Mücahit Erbakan' sloganı ile alkışlandı.

Programa, Mısır Devlet Televizyonu ve Radyosu Resmi Karii Ali Mahmud Farac, İran'dan Ahmed Ebu'l Kasımi ve Kerim Mansuri, Güney Afrika'dan Abdurrahman Sadien ve Türkiye'den ise H. Bayram Veli Camii imamı Abdülkadir Şehitoğlu katılarak Kur'an-ı Kerim okudu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız