SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stadda Neler Oldu?

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta play off mücadelesi veren Yeni Malatyaspor, bugün Malatya İnönü Stadı’nda karşılaştığı Bugsaşspor’ a 2 – 1 mağlup oldu. Yeni Malatyaspor’un bu sonuçla puan tablosunda 5. sıradaki takımla arasındaki puan farkı 12’ ye çıkarken karşılaşmanın son bölümünde İnönü stadı tribünlerinde büyük olaylar yaşandı.

Yeni Malatyaspor’ da geçtiğimiz hafta sonu görevinden istifa eden Vedat İnceefe’ nin yerine göreve getirilen Cafer Aydın ilk kez takımın başında sahaya çıkarken, sarı siyahlılar maçın 20. dakikasında Bugsaşspor’ dan Mehmet Uğurlu’ nun attığı golle 1 – 0 geriye düştü.

Play off şansını devam ettirmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Yeni Malatyaspor’ un 73. dakika da yediği 2. gol, maçı izlemeye gelen taraftarları çileden çıkardı.

Karşılaşmanın 75. dakikasında Maraton tribününün sol kısmında bulunan bir grup taraftar sahaya kırdıkları koltuk parçasını atınca, maçın hakemi Halil Sayın, oyunu durdurdu ve yardımcı hakemlerini saha ortasına toplayarak, olayların yatışmasını bekledi.

Bu sırada kapalı tribününde bulunan bir taraftar protokol tribününe dönerek, “Belediyenin 5 trilyon parasını aldınız, 4 tane hoca değiştirdiniz, şampiyon olacağız dediniz, bu mu sizin kurduğunuz takım yazıklar olsun deyince” kapalı tribün tamamen karıştı.

Taraftarın bu tepkisine o sırada şeref tribününde oturan Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve yanındaki yöneticilerde aynı üslup ve gerginlikle karşılık verince bu kez taraftarlar toplu olarak “Sahipsiz Malatya ve Yönetim İstifa” sloganları attı.

Bu esnada Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ve yanında bulunan bazı yönetici ve kulüp çalışanları protokolden çıkıp, taraftarın arasına girmeye çalışarak, tepki veren taraftarın üzerine yürüdü. Güvenlik Güçleri Protokol ve Kapalı tribün arasında güvenlik önlemlerini artırırken, Mehmet Emin Katipoğlu, bazı yöneticiler tarafından sakinleşmesi için VIP salonuna alındı.

Tribünde bunlar yaşanırken, maç yeniden başladı. Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın 90. dakikasında Yusuf ile durumu 2 – 1 getiren golü kaydetti. Mehmet Emin Katipoğlu ve çevresinde bulunan bazı yöneticilerin ve kulüp çalışanlarının bu kez protokol tribünü önüne çıkarak, kendilerini istifaya davet eden taraftarı tehdit ettikleri görüldü.

Maçın 4 dakikalık uzatma bölümlerinde başka gol olmadı, Yeni Malatyaspor Bugsaşspor’a 2-1 mağlup oldu.

Maç sonrası Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu bu kez başka bir taraftar grubu tarafından alkışlanarak staddan ayrıldı.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız