SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stadın Eksikleri İçin Valilikte Toplantı

0
Güncellendi - 2017-07-20 02:00:01
Stadın Eksikleri İçin Valilikte Toplantı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban’ın başkanlığında Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile Yeni stadyumun başta kavşak ve bağlantı yolları olmak üzere sorunlarının ele alındığı bir toplantı düzenlendi.

Vali Kaban’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Abdül Kadir Duran, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Karayolları 8. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, Karayolları 81. Şube Şefi Özkan Ayaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve ilgili personel katıldı.

Vali Kaban, Yeni stadyumun kavşak ve bağlantı yolları ile diğer sorunlarıyla alakalı Karayolları, Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Kaban, çalışmaların ivedilikle tamamlanması ve Ligin başlaması ile stadyumun bölgeye getireceği trafik yükünün azaltılması için çalışmaların tamamlanması gerektiğini ifade ederek bu konuda gerekli talimatları verdi.

Vali Yardımcısı Duran’ı da konun takibi amacı ile görevlendirerek çalışmaların aksatılmadan yürütülmesi ve kendisinin de çalışmalar hakkında sürekli olarak bilgilendirilmesini istedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin konuya büyük önem verdiğini ve yakından takip ettiğini ifade eden Vali Kaban, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını umduğunu ifade edip konu ile ilgili yetkililerin çalışmalarını bu yönde titizlikle sürdürmelerini isteyerek çalışmalarında başarılar dileyip toplantıyı tamamladı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • yücel yıldırım (6 yıl önce)
    sayın yetkililer sunun surasında ligın baslamasına 20 gun gıbı bır sure kaldı daha pasoligler, kombıneler, localar, stadın ana yola olan baglantı yolları, stad alanında gelecek olan araclara park yerı, stad paso lig gırısı kapılarıvb.... b ır sürü sıkıntı ve problem bır an önce yetkılıler görev basına....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Bu Malatya'dan bir caçık olmaz. Milletin aklı ile alay eden bir kaç vekil ile bürokrat var.Haklılar ama layık olduğumu idare şekli bu. Bu stadı yaparken UEFA diyorki 4 giriş yolu olacak, bu şadi fındıklı ne iş yapar. Stadı ihaleye kim çıkardı, herkes kış uykusuna yatmış keşke Malatyaspor çıkmasa diyorlardır içlerinden. Vekillerimiz hwrgün cenazelerde boy gösteriyorlar bürokratlarda torpildiler ya iş güç tok nasılsa abileri amcaları var Ankarada uyan Malaya uyan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Passolig kurulmasın bizde eski statta oynayalım. Bu konuda ısrarcı olursak anlaşılan maliyeti bize kalacak. Biz maçlar için eski stadı gösterelim. Federasyonu yetkililer uyarır. Sonuçta açılışa Cumhurbaşkanı geldiğinde yolu yok, kavşağı yok, passo gişesi yok dendi mi hepsini duman eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Malatyada bir orta oyun oynanıyor. 21 gün var maçların başlamasına 1. Stad Yok 2. Stadın yolları yok 3. seyirci oraya nasıl gidecek taşıma sistemi yok (trambüsle bu iş olmaz) 4 Biletini alan seyirci nasıl girecek( turnikeler yok) 5. kombine biletler meydanda yok açıkcası yok oğlu yok .
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Şu halimize bakın.Eski stada kimseyi sokmuyorlar zemin bozulmasın diye.Yazıklar olsun.Yedi yıldır bitirilemedi.Nerede bakanımız,milletvekillerimiz gelip boş boş konuşmayı biliyorlar.İcraat yapın,bir an önce şu stadı bitirin.Yoksa CHP mi engel oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ggg (6 yıl önce)
    Surada kalmis bir ay nezamn bitecek sayin vali.bakan nerede lig biteki uc ay oldu daha yok yapilmadi..
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    bakanin sozu gecmiyor pasolig tasinmasi icin federasyon oralinolmuyor reklam panolari cok eksik var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Sayın valimiz hoşgeldiniz aktif bir kişiliğiniz olduğunu biliyoruz malatyamız ile ilgili konulara bir an önce el koyup belediyenin artık vurdum duymazlık yapmasına izin vermeyiniz saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (6 yıl önce)
    Açıklamaya bak eksikliklerin tamamlanmasını umut ediyoruz laf olsun torba dolsun en sonunda Cumhurbaşkan lığına şikayet mektubu yolluyacam bu nedir ya resmen komedi adamlar deniz altından tünel yapıyorlar bizim vekiller belediye başkanı be diğerleri bir yol bir kavşak yapmaktan acizler
    0
    0
    Yanıtla