SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Stadın Mevcut Yüklenicisi İle Sorun Yok"

0
Güncellendi - 2016-11-05 00:51:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Arena Stadı’nda çalışan eski taşeron firma çalışanları, eski firmayı alacaklarından dolayı mahkemeye verdi. Konunun mevcut yüklenici firmayla bir ilgisinin olmadığı, statta çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

Arena Stadı’nın önceki yüklenici firmasının iflas edip, işi yarım bırakmasının ardından Biser İnşaat yeni ihaleyi almış ve 25 bin seyirci kapasiteli stadın yapım çalışmalarına başlamıştı. Çalışmalar devam ederken, eski taşeron firma çalışanlarının eski firmayı mahkemeye verdikleri ortaya çıktı.

Yeni Malatyaspor Kulüp Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, eski firmanın ödeme aksamalarından kaynaklanan bir problem olduğunu kaydederek, şuan ki yüklenici firmayla ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını ifade etti.

Yalçınkaya, çalışmalarla ilgili herhangi bir aksamanın olmadığını belirterek, “Stadyum inşaatında çalışan eski taşeron firma çalışanları, eski alacaklarından dolayı firmalarını mahkemeye vermiş. O taşeron firma çalışanları bu yeni şirketle de çalışıyormuş. Bu yeni firma eski durumlarından dolayı bu taşeron firma çalışanlarının görevine son vermiş. Konu ile alakalı sorumlu olan o eski firma. İşlerin durması gibi hiçbir durum yoktur. İşler aynen devam ediyor. Konunun muhatapları eski firmadır” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

stad

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Semih (7 yıl önce)
    Aynen ümit kardeş katılıyorum gitmek istedik ten sonra nere olsa gidilir ki bu mesafe uzak bir mesafe hiç değil hemen başladılar olumsuz eleştirilere bilmeyen de stadı kubbe dağına yapmışlar zannederek bırakın Allah aşkına da artık şehrimiz memleketimiz için ufak da olsa zahmete katlanin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya esnafı (7 yıl önce)
    Ana firmanın sözü ile bende taşeron firmaya çalıştım ancak ana firma sözünü tutmadı paramızı vermediler ana firmada sözünü tutmadı yetkililerin bu olaya el atmasının istiyorum ana firmanın işim basında verdiği ben Malatyalının parasını yedirmem size namus sözü kelimesinin arkasında durmasını rica ediyorum Malatyali siyasilerden Malatyalıların hakkını yedirmemesini istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut gelmezoglu (7 yıl önce)
    Taşeron firma işi aldığı zaman ana firmanın sözü ile paranız bizde demiştir ve malatya esnafı ana firmaya güvenerek taşeron firmaya çalışmıştır ancak parasını malatya esnafı parasını alamamistir yetkililerden olayı iyice araştırıp yorumları ondan sonra yapmalarini rica ederiz malatya gazetelerinin ve televizyonlarinin malatyaya ve malatya esnafina sahip cikmalarini rica ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk köseoğlu (7 yıl önce)
    Malatya''mıza hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (7 yıl önce)
    Hayırlı olmasına olsun da yine ısrarla yazıyorum "STADIN YERİ ÇOK YANLIŞ." Aracı olmayanlar hele kış mevsiminde çocuğu ile ailesi ile gitme şansı neredeyse "0". İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropollerde bir çok olanak olmasına karşı yinede stada ulaşım da zorlanan taraftar örnekleri var. Güzel bir mimari ama Malatya merkezi için çooook uzak efendiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeş ne uzağı ya, hangi çağda yaşıyoruz. Oraya minibüs, otobüs, trambüs gidiyo. Eminim maç zamanlarında merkezden veya çevre yolundan stada araç ayarlayacaklardır. İçin rahat olsun, gitmek istedikten sonra fizanda olsa ne yazar!!!
    0
    0
    Yanıtla