SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stadın Yeri Belediyeye mi?

A- A+ PAYLAŞ

Malatya şehir merkezindeki spor tesislerinin yerlerinin değerlendirilip şehir merkezi dışında spor tesisleri yapılması için çalışmalar başlatıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, valilik başkanlığında oluşturulan çalışma ile şehir merkezindeki spor tesislerinin yerinin değerlendirilip şehir merkezi dışında yeni spor tesisleri yapılacağını belirtti.

Şehir merkezinde kalan spor tesisi alanlarının belediyeye devredileceğini ifade eden Bayansalduz, "Şehir merkezindeki spor alanlarını değerlendirmek daha uygun ve ucuz araziler üzerinde yenilerini yapmak için çalışmalar başlatıldı" dedi.

Bu arada Malatya'ya yeni stat yapılması için çalışmalara da başlandığı bildirildi. Malatya İnönü Stadı'nın belediyeye devredileceği, stadın bulunduğu arsanın ihaleyle satılacağı ve arsayı satın alan firmanın yeni bir stat yapmasının planlandığı bildirildi.

Malatya İnönü Stadı'nın bulunduğu yere büyük bir alış veriş merkezi yapılacağı, yeni stadın da İnönü Üniversitesi kampüsü karşısındaki alana yapılmasının düşünüldüğü öğrenildi.

Bu konuda çalışmanın son aşamaya geldiği ve önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklama yapılacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız