SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stadyum Girişine Yeni Merdivenler

0
Güncellendi - 2019-01-22 05:19:22
Stadyum Girişine Yeni Merdivenler
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, taraftarların Yeni Malatya stadyum giriş ve çıkışlarında yaşadığı ulaşım sorununu çözdü.

Maç günleri taraftarların stada giriş ve çıkışta yaşamış oldukları sorunlara duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediyesi, çelik merdivenlere ek olarak yeni şehir stadyumunun doğu girişine 8 metre genişliğinde bordürlü merdiven yaptı. Kaldırım çalışmalarıyla birlikte stadyuma ulaşım kolaylaştı.

Beton ve çelik merdivenlerle ulaşım kolaylaştı

Malatya Büyükşehir Belediyesi yetersiz kalan merdivenlere ek olarak 2 metre genişliğinde çift kollu çelik merdiven ile stadın doğu kısmındaki girişine 7 metre genişliğinde yeni merdivenler yaparak Süper Ligin ikinci yarısına yetiştirdi.

Yeni stadyumun hizmete girmesi ile birlikte istinat duvarının doğu tarafına ve trambüs durağının olduğu kısma 1.5 metre genişliğinde iki adet merdiven yapılmıştı. Maç günleri yetersiz kalan, giriş ve çıkışlarda sıkıntılar yaşanması üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut merdivenlere ek olarak biri 2 metre genişliğinde çift kollu çelik merdiven, diğeri ise 7 metre genişliğinde yine çelik bir merdiven yapıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    YENİ STADIMIZIN SEYİRCİ KAPASİTESİ STAD ÖNÜNDEKİ TABELADA 27.044 OLARAK YAZILI AMA GERÇEKTE BU RAKAM DOĞRU DEĞİL! TFF'NİN RESMİ SİTESİNDEKİ KAPASİTE 25.745 KİŞİ OLARAK YAZILI DOĞRUSU DA BUDUR! YETKİLİLERİN BU KONUDA BİLGİLENDİRİMESİ VE YANLIŞLIĞIN DÜZELTİLMESİ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    Adıyaman tarafına yapsaydınız bari ilçelerden de gelirdi taraftar. Elazığ tarafı ne zaman gelişti ki stad yapınca gelişe. Şehirler batıya doğru gelişir doğuya doğru değil. bu cahil kafamla biliyorum bunlar niye bilemedi halen. yoksa birilerinin arsası varda değerlensin diye mi yapıldı. Merkezde yaprak kımıldasa stadyumda fırtına kopuyor. bu soğukta çoluk çocuk nası gelsin. ayrıca cumartesi maç iş saati nasıl gelsin? Ulaşım kolay değil nasıl gelsin? merdiven yapmış ama maç bitimi stad çıkışı tek kapı yığılma oluyor çoluk çocuk ezilecek ille birine bişe mi olsun bi kapı daha açmaları için? önlem şimdiden alınsın... cumartesi çalıştığımdan izin alamadığımdan gelemiyorum maçlara ki cumartesi 2 iç saha maçımızda.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Adeta cezaevine benziyor.bir stad yapıldı yüzüne gözüne bulaştırdılar.ne belediyesi ne de vekilleri hak getire.diğer şehirlerde yapılan stadlara bakın hiçbiri bizimkine benziyormu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Bu gün akşam TRT spora canlı bağlantı yapıldı. Neden stad dolmuyor. Malatyalı spor yazarı stad çok uzak. Kına yakın o stadı oraya yaptıranlar. 150 milyon heba oldu. Hesap sorulmadığı sürece yazıklar olsun size. Şampiyonluğa oynayan Malatya spormuş pöh. Seyircisiz olmazsa olmaz. BU stad dolmazzzzzzzzz. Merdiven merdiven merdiven yalan bunlar. Ha bire para harcanıyor. Bu arada stadın Elazığ tarafındaki yol çöküyor. Kontrol edin.
    0
    0
    Yanıtla