SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stand Başvuruları Başladı

A- A+ PAYLAŞ

17. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali çerçevesinde açılacak olan standlar için başvuruların kabuluna başladı.

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş tarafından yapılan açıklamada, bu yıl 15-19 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 17. Malatya Fuarı ve Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali ile ilgili şunlar belirtildi:

"Bölgemizin hızla gelişmekte olan illerinden Malatya'mız büyük bir nüfus artışı içerisinde olup organize sanayi bölgesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi ile tekstilden gıdaya, tarımdan makineye, yörenin gelişimine büyük katkı sağlayan kayısı ile bir sanayi şehri görünümü çizmektedir.Bu büyük gelişmeler doğrultusunda Malatya'da yapılan kayısı festivali; fuar kapsamı doğrultusunda gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Amacı tekstil ve sanayi ürünlerini ve makinelerini, gıda ürünlerini, işleme sistemlerini, tarımsal sanayi ürünlerini, mobilya ve dekorasyon sektörünü, inşaat ve yapı endüstrilerini, mutfak araç-gereç ve endüstrilerini, otomotiv sektörünü, oto yan sanayini ve ekonomi sektörlerini fuarımıza davet ediyoruz. Amacımız, ekonomiye büyük katkısı olan fuar sektörü ile Malatya'ya taşımak, sektör devrimini Malatyalı hemşehrilerimizle buluşturmak, kaynaştırmak ve yeni akımlara ışık tutmaktır. Fuarımız her yıl zengin programı ile Malatyalılar'ın ve Malatya dışından gelen vatandaşlarımızın ilgi odağı olmuştur. Birbirinden ünlü sanatçıların katıldığı konserler, gazeteci ve yazarların katıldığı paneller, edebiyat ve şiir dünyamızın ünlü simaları ile şenlenen fuarımıza; sanayi ve ekonomi dünyasının mensupları ile beraber toplumun bir çok kesitinden 800 binin üzerinde ziyaretçi akınına uğrayan, konumu nedeniyle bölgenin en büyük ve en güzide organizasyonu olan 17.Malatya Fuarı 2009’da firmaları görmeyi ümit ederiz."

"17.Malatya Fuarı 2009 " standında ürünlerini sergilemek isteyen firmaların müracaatının başladığı belirtilirken, fuar ve standlarla ilgili ayrıntılı bilginin Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş 'den alınabileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız