SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Standardı Yüksek Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:07:15
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Aslanbey Mahalle Muhtarı Teyfik Sağlam ve ilgili Daire Başkanları ile Halep Caddesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Halep Caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çakır, Malatya genelinde cadde ve sokak düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar birçok cadde ve sokakta düzenleme çalışması yaptık. Prestij cadde çalışmaları, bulvar ve kavşak çalışmaları gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız neticesinde Malatya çok güzel, modern ve düzenli bir kent olma yolunda hızla ilerlemektedir” dedi.

Halep Caddesinde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler aktaran Başkan Çakır, “Malatya merkezde birçok caddemizde çalışmalarımız olacak. Halep Caddesi’nde kaldırım ve yol çalışmalarımıza başlandı buradaki çalışmalarımız tamamlandıktan sonra Mimar Sinan Caddesi’nde çalışmalara başlanacaktır. Bu bölgemiz hem trafik hem de yapı yoğunluğunun çok olduğu bir bölge. Caddelerimizde başlatılan yenileme çalışmalarında cadde genişliği, konut, araç ve insan yoğunluğu dikkate alınarak projeler hazırlanmaktadır. Bu bölgemizde yaklaşık 3 kilometrelik bir yenileme çalışması yapılacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak caddelerimizde yapmış olduğumuz yenileme çalışmalarında TEDAŞ ve Telekom gibi alt yapı çalışmaları yapan kurum ve kuruluşlarla istişareler yapılarak çalışmalar sürdürülmektedir.  Çalışmalar sırasında vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz” dedi.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Caddelerimizdeki çalışmalarda ilçe belediyelerimiz ile koordineli bir şekilde planlamalar yapılmaktadır. Büyükşehir Belediyesi olarak Halep Caddesi’nde çalışmalarımızı sürdürürken, Battalgazi Belediyemiz de ara sokaklarda çalışmalarına devam etmektedir. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra yol aksları ve aydınlatmaları ile Halep Caddesi standartları yüksek, temiz ve nezih bir görünüme kavuşmuş olacaktır” şeklinde konuştu.  

Aslanbey Mahallesi Muhtarı Teyfik Sağlam, yapılan çalışmalardan dolayı mahalleli olarak çok memnun olduklarını belirterek, “Mahallelerimizde başlatılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağına inanıyorum. Çalışmalar sırasında bir takım sıkıntılar muhakkak olacaktır, ama çalışmalar tamamlandıktan sonra mahalle sakinleri olarak rahat edeceğimize inanıyorum. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve emeği geçen herkese Mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Halep Caddesindeki incelemeleri sırasında çocuklarla sohbet edip çeşitli hediyeler verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız