SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Standardın Yükseltilmesi İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:19
A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili ve TBMM  Grup yönetim kurulu üyesi Mustafa Şahin, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ve partililerle birlikte merkeze bağlı Orduzu beldesini ziyaret etti. 
 
Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin'i makamında ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, burada yaptığı konuşmada 28 Şubat sürecinde Malatya'da yaşanları anlatarak halk tarafından seçilen kişilerin demokrasi dışı güçler tarafından iktidardan uzaklaştırıldığını söyledi. Şahin, "Bugünlerde ana muhalefetin insan haklarından, demokrasiden dem vurduklarını görüyoruz. Yıllarca bu ülkede askeri darbe yapmaya çağıran muhalefet partileri kendi içlerinde bile demokrasiyi içselleştirmemiştir. Bu anlayışın halkın inançlarıyla savaşan anlayışın yanında yer aldıklarına şahit olduk. Bizi eleştiren insanlara olan ihtiyacımız daha fazla. Kimsenin bizim sırtımızı sıvazlayıp da elinize sağlık demeleri bizim için yeterli değil. Yapmış olduğumuz çalışmalarda eksik kaldığımız yönlerimiz olursa bizim görmediklerimizi halkımızın arasına girerek halkımızın bize rehberlik etmelerini istiyoruz. Amacımız elimizden geldiğince gücümüz yettiğince şehrimize gerekli hassasiyeti göstererek katkı sağlamaktır. Yaklaşık 10 yıldır iktidardayız. Her alanda olduğu gibi yerel yönetimlerde de devrim niteliğinde çalışmalar yapılmakta. İnsanlarımızın hizmet standartlarının yükseltilmesi için gayret içerisindeyiz" dedi. 
 
Merkez ilçe Başkanı Osman Güder de AKP iktidarıyla birlikte siyaseti halka indirgediklerini ve halka hizmet için çalıştıklarını, sorunları yerinde görmek çözüm için gayret sarf etmek amacıyla belde ve ilçe ziyaretlerini devam ettirdiklerini söyledi. Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Orduzu beldesine hizmet etmek için milletvekillerinin desteğiyle çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Milletvekili Mustafa Şahin son olarak Orduzu beldesi mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenleyerek sorunlar hakkında bilgi aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız