SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Standartlara Uygun Hale Geldi'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:11:09
'Standartlara Uygun Hale Geldi'
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Stadı'nın Büyükşehir Belediyesi tarafından "standartlara uygun hale getirildiği" belirtildi.

Pazartesi gecesi oynanan 1461 Trabzon maçı için, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü TFF yetkililerinin yaptığı son incelemenin ardından "düzenleme uygun" kararı verilen İnönü Stadı'yla ilgili olarak, Büyükşehir Belediyesi'nden "İnönü Stadı Standartlara Uygun Hale Getirildi" başlığıyla yayınlanan bülten şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından olumsuz raporu verilen İnönü Stadı, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yoğun çalışmaları sonucu, standartlara uygun hale getirildi. Yapılan çalışmaların ardından stadın standartlara uygun hale gelmesi nedeniyle Yeni Malatya Spor,  PTT 1. Ligi’ndeki ilk maçını 1461 Trabzonspor’la kendi sahasında oynadı.

İnönü Stadı baştan sona yenilendi

Yeni yapılan Malatya Arena Stadı’nın sezona yetişmemesi nedeniyle, İnönü Stadı’nda başlatılan tadilatlar, TFF’nin talep ve standartları da göz önünde bulundurularak yapıldı. Tadilat çalışmaları kapsamında, ön cephe sıva tamiratı, kapalı tribün koridorları sıva tamiratı, tribünlerin boyanması, açık döşemelerin tamiratı, su yalıtımı, sahanın temizliği, merdivenlerin tadilatı, sundurmaların montesi, engelli tribününün yenilenmesi, bozulan zeminlerin tamiratı, koltukların değiştirilmesi, acil çıkış kapılarının onarımı, lavabo ve WC’lerin yenilenmesi, stat elektrik aksamının düzenlenmesi, ayrım panellerin tamiri gibi çalışmalar tamamlanarak stat hazır hale getirildi. 

Sezonun ilk maçına yetiştirildi

Baştan aşağı yenilenen Malatya İnönü Stadyumu Yeni Malatyaspor ile 1461 Trabzonspor arasında yapılan ligin ilk maçına büyük uğraşlar ve hummalı çalışmalar neticesinde yetiştirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız