SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Star Trek: Bilinmeze Doğru

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:55:40
Star Trek: Bilinmeze Doğru
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 07 Haziran 2013

Yapımı : 2013 - ABD

Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Macera

Süre: 132 Dak.

Yönetmen : J. J. Abrams

Oyuncular : Chris Pine ,  Benedict Cumberbatch ,  Alice Eve ,  Peter Weller ,  Bruce Greenwood

Senaryo : Jessica Lange ,  Damon Lindelof ,  Jason Scott Lee ,  Roberto Orci ,  Alex Kurtzman

Yapımcı : J.J. Abrams ,  Damon Lindelof

Favori : 186 kullanıcının favori filmi

Film Özeti

2013 yazında, öncü yönetmen J.J. Abrams, bizlere Star Trek’i Bilinmeze Doğru götürecek muhteşem bir aksiyon macerayı sunacak.

Atılgan’ın mürettebatı eve geri çağrıldığında, kendi organizasyonları içinde durdurulamaz bir terör gücünün donanmayı ve temsil ettiği her şeyi parçaladığını, dünyamızı bir kriz içinde bıraktığını görürler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız