SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Star Turkey'de Malatyalı Yarışmacı

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa'da uydudan yayın yapan Kanal Avrupa'nın "Star Turkey" adlı müzik yarışmasında Malatyalı müzisyen Erdinç Üstündağ da yarışmacı olarak yeralıyor.

Yarışmanın; 1 Mart Çarşamba gecesi Almanya saati ile 21.00'de, Türkiye saati ile 22.00'de canlı olarak yayınlanacağı, Malatyalı yarışmacı Erdinç Üstündağ'ın, Malatyaspor Yönetim Kurulu üyesi ve Kulübün Avrupa Sorumlusu Halil Üstündağ'ın oğlu olduğu bildirildi.

Pazar gecesi aynı saatte yine canlı yayınlanacak olan programa kadar, bu akşam çıkacak yarışmacıların oylamasının yapılacağı, Pazar gecesi yapılacak yayında sonuçların açıklanacağı öğrenildi.

Genç müzisyen Erdinç Üstündağ, Malatyalı hemşehrilerin telefonla oylamaya katılarak kendisine destek vermelerini bekliyor.

Oy verme işlemi Pazar gününe kadar sürecek. Oy vermek için Turkcell hattından 757 11 66 aranıp, sinyal sesinden sonra aday numarası olan (0) tuşlanması gerekiyor.

KANAL AVRUPA uydudan yayin yapiyor.Türksat 42 derece.
frekans: 11881
vertikal
fec:5/6
Symbolrate: 2965
www.Piyanist-erdinc.de

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız