SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stadda 5 Gün Sonra 'Deprem' Kontrolu!

0
Güncellendi - 2020-01-31 04:33:38
Stadda 5 Gün Sonra 'Deprem' Kontrolu!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu’nda, depremden 24 Ocak gecesi meydana gelen depremden 5 gün sonra bugün 'gözlemle' yapılan incelemede herhangi bir soruna rastlanmadığı bildirildi.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak’ta yaşanan depremi en yakından hisseden Malatya’da hasar tespit çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu’nda da bir inceleme gerçekleştirildi. İnceleme sonucunda herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı bildirildi.

Sarı kırmızılı kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yapmış olduğu tetkikler sonucu Yeni Malatya Stadyumu’nda herhangi bir ‘taşıyıcı kolon hasarı ve yıkılma’ gibi deprem kaynaklı bir soruna rastlanmamıştır. Stadımızda yapılan inceleme sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından yazılan raporda,”2017 yılında tamamlanan Yeni Malatya Stadyum binası deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiş olup, 24.01.2020 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında yaptığımız incelemelerde taşıyıcı sistemde herhangi bir hasar tespit edilmemiştir.”

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Turan (4 yıl önce)
    Tespitin zamanı önemli değil, varsa bir aksaklık giderilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Verimli tarım arazisine stad yaparsan böyle olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    neden cihazlarla kontrol edilmiyor bu işler gözle yapalacak işlermi evlerede gelip böyle gözleriyle bakıp gidiyorlar elazığda cihazlarla yapıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Editor attigi baslikla insanlari yonetimi elestirmeleri icin yonlendirmis..editor bey acaba neden baskandan hoslanmiyor..trabzon mac iptalinde de aynisini yapti..bu yazimida yayinlamaz galiba..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aa (4 yıl önce)
    Tüm kontrolleri böyle yapıyorlar. Şahsen ben şahidim. Trilyonlarca para harcanarak yapılan kamu binalarının gecici ve kesin kabullerinşde böyle yapıyorlar. Hatta yanlışlıkla eksiklik görürlerse arkalarını dönüyorlar. Ondan sonrada bina yıkıldı diyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (4 yıl önce)
    Kimsesiz stadlar böyle kontrol edilir , gevrek antalyada tatilde hangi fitbolciyi satcaginin derdinde Stadin hali malatyalinin hali umrunda mi etik efendinin
    0
    0
    Yanıtla
  • Stad sanki Gevrek’ in babasının malı! Bu stad bu ülkenin stadı.Adil Gerek’e muhalif olmak için her durumu fırsat biliyorsunuz.Ayıptır.Adil Gevreği canlı olarak hiç görmedim.Bunuda bilesiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    adamlarda ki son teknolojiye bak...betonun altındaki çatlağı bile görüyor!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Güzel bir inceleme tablosu el cepte müthiş bravo
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (4 yıl önce)
    Eli cebinde mühendisler bunlar. Amma ne kontrol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhendis beyler kolonları bakmıyorlar. Kadraja bakıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Götürün tabanı sağlam olmayan yere fora kaziklar üzerine stat yapın sanki bu ilde sağlam arazi kıtlığı vardı helal olsun goztepeye İzmir'in merkezine yılda yirmi maç oynanacak stat değil 365 gün kullanılacak yaşam merkezi ve stat yaptı birde ulaşım sorunu varki onu maça gidenler bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevgili Malatyalı arkadaşım. Malatya izmir olamaz nedeni izmirde cahil insan sayısı%20'dir izmirli şehrinin ve insanlarının geleceği için her şeyin en iyisini en güzelini séçer boş vaatlere kanmaz inşallah yakın zamanda Malatya halkınıda öyle olmasını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (4 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    İzmirli mi şehrinin ve insanlarının geleceği için her şeyin en iyisini en güzelini seçer? Güldürmeyin beni. İzmir'de 10 yıl kaldım. İzmir'de belediyenin çalışmasına gerek yokki. Belediyeyi kapatsınlar 5 yıl sonra açsınlar seçim yapsınlar yine aynı belediye seçilir. İnsanlarda bunu açık açık söyler. İsterse çalışmasın yine aynı partiyi seçeriz derler. Ayrıca ağır aksak yapılan bir metro var. Onun dışında alt yapı, içme suyu, atık su, kokan körfez ve dereler, ulaşım,çevre temizliği, güvenlik, trafik ve yol problemleri eskiden de vardı şimdi de var. Belediyenin çözmesine de gerek yok. Nede olsa seçilmek garanti
    0
    0
    Yanıtla
  • deprem (4 yıl önce)
    tespit ekibi bu şahıslarmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (4 yıl önce)deprem isimli kullanıcı yorumuna
    :) buysa vay halimize
    0
    0
    Yanıtla