SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Statü Olumlu Etkileyecek'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da genç futbolcular birinci etap kamp çalışmalarını değerlendirdi.

Malatyasporlu kaleci Önder Biçer, yeni sezonun Malatyaspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Geçen sezon devre arasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle takımda forma şansı bulduk. 2. Lig'de bulduğumuz bu şansı iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Bulduğumuz forma şansı bizim için bir deneyim oldu. İlk deneyimimiz olması itibariyle de bizim için çok iyi geçtiğini söyleyebilirim. Yeni sezonda da 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edeceğiz. Yeni bir statü getirildi. Bu statünün bizler açısından daha iyi
olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türkiye'nin birçok yerinde futbol oynama şansına sahip olduk. Bunun performansımızı olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Çünkü hepimiz genç futbolcularız ve ileri de daha iyi yerlerde futbol hayatımızı sürdürmek istiyoruz. Bunun içindir ki, futbolun merkezi olan yerlerde futbol oynayacağız. Bu şansı iyi değerlendirip, daha iyi yerlerde futbol oynamayı istiyoruz. Bunun yanında Malatya'yı da futbolda layık olduğu yere getirmeyi istiyoruz" dedi.

Genç kaleci, ilk etap kamp çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini kaydederek, "Genç futbolcularız. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nden, Yeşiltepe Tesislerine geldik. Bu bizim için sorun değil. Önemli olan Malatyaspor için bir birlik beraberlik oluşturarak, başarıyı yakalamak. Yeşiltepe olmuş, Pınarbaşı olmuş bu bizi çokta ilgilendirmiyor. Biz işimize bakıyoruz" diye konuştu.

Kendi performansı hakkında da açıklamalarda bulunan Biçer, "Geçen sezon iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Bu yıl performansımı daha üst seviyelere taşıyarak, Malatyaspor'u en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Futbol anlamında iyi bir oyunun olduğu bir grup olacak. Biz de genç bir ekibiz. Bizler için iyi olacaktır. Yaş ortalamamız 21 ve bizlere destek olunsun. Malatya kamuoyundan bizlere destek olmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Orta saha oyuncusu Talat Akça ise, ilk etap çalışmalarının iyi geçtiğini belirterek, "Çalışmalarımız güzel bir ortamda geçiyor. Teknik direktörümüz Mustafa Taşar'ı bütün futbolcular yakından tanıyor. Ayrıca genç futbolcuların çoğu 6-7 yıldır hep bir arada futbol oynadı. Bunun da avantajı var. Çalışmalar gayet zevkli geçiyor" ifadelerini kullandı.

Genç orta saha oyuncusu, statünün değişmesiyle ilgili olarak, "Statünün değişmesi bizim için büyük bir avantaj. Futbolun merkezi olan yerlerde mücadele edeceğiz. Takımımız bu yönden çok şanslı. Kendimizi gösterip, kanıtlayabileceğimiz bir lig. Biz de üst sıraları zorlarız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız