SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Statüyü Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig takımlarından Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından çıkartılacak statüyü bekliyor. Statü doğrultusunda futbolcularla görüşecek olan yönetim, daha sonra teknik heyet ile bir araya gelecek.

Sarı kırmızılı takım bir yandan statüyü beklerken diğer yandan da teknik direktör Mustafa Taşar'ın hazırlayacağı kamp programını görüşecek. Oluşacak statü sonrası takımdaki bütün futbolcularla bir araya gelecek olan Malatyaspor yönetimi, daha sonra kamp programı çerçevesinde teknik heyetle detaylı ir görüşme yapacak.

İlk etap kamp çalışmaları çerçevesinde Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde toplanacak olan sarı kırmızılı takım yaklaşık 10 günlük bir çalışmanın ardından ikinci etap kamp çalışması için il dışına gidecek. Teknik Direktör Mustafa Taşar'ın vereceği rapor doğrultusunda ikinci etap kamp çalışmalarının yapılacağı merkez belirlenecek.

Konuyla ilgili bilgiler veren takımın genel menajeri Aziz Yiğit, "Şuanda çıkacak statüyü bekliyoruz. Statü sonrası ilk olarak futbolcularla daha sonrada teknik heyetli bir araya geleceğiz. Görüşmelerimizi tamamladıktan sonra Teknik Direktörümüz Mustafa Taşar ile kamp programı konusunda detaylı bir görüşme yapacağız. İlk etap kampını Malatya'da ikinci etap kampını ise il dışında yapmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız