SON DAKİKA
SON DEPREMLER

STK Bayramlaşması

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'daki sivil toplum kuruluşları Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) ev sahipliğinde bayramlaştı.
 
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB), Malatya Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, MASİAD, Ziraat Odası, MÜSİAD Malatya Şubesi, MAKİAD, MOSİAD, ASKON Malatya Şubesi ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası bayramlaşma törenlerini TSO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, AKP Başkanı Bülent Tüfenkçi ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
STK'ların temsilcileri bayramlaşma töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bayramlaşma törenine ev sahipliği yapan Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Bayram, insan hayatında istisnai günlerdir. Kardeşliğin ve beraberliğin coşkulu bir şekilde yaşandığı bayram günleri büyük önem taşıyor. İki bayramı bir arada yaşıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın da önemine binaen ülkenin birlik ve bütünlüğünü daha da pekişmesini temenni ediyorum. Ülkemizin de bir an önce terör belasından kurtulmasını arzu ediyoruz" dedi.
 
Ticaret Borsası Başkanı Tahir Kalaycıoğlu ise, "Ramazan ayı boyunca sağlık ve afiyet içerisinde oruçlarımızı tuttuk. Ramazan bayramı dolayısıyla da bir araya geldik. Malatya'da STK'lar olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da bayramı hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben İslam alemi ve Malatya halkının bayramlarını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Keskin de, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğine dikkat çekerek, şunları kaydetti:
 
"Bütün İslam aleminin bayramını kutluyorum. Bayramın büyün insanlığa hayırlı olmasını ve barışı getirmesini temenni ediyorum. Bayramlar birlik ve beraberliğin pekişmesi adına büyük önem taşıyor. Ben tekrar bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum." 
 
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Namık Şahin ise, "Bir aylık ramazan orucunun bayramla neticelenmesi ve bunu canlı bir şekilde kutlamamız bizleri çok mutlu ediyor. Bunun yanında sıkıntı çeken insanlarımızın kurtuluşu adına da bu bayramların vesile olmasını diliyoruz" diye konuştu. 
 
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (MESKKK) Başkanı Ali Evren de bayramın tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulunarak, "Tüm İslam aleminin, Malatya halkının ve esnaflarımızın bayramlarını kutluyorum" şeklinde konuştu. 
 
Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Ömer Nalçacı ise, "Tüm Malatyalı hemşerilerimizin, üyelerimizin ve İslam aleminin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Ramazan bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramını bir arada yaşıyoruz. Bundan dolayı da ayrıca mutluyuz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız