SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'STK'lara İhtiyacımız Var'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcilerine iftar yemeği verdi.

Çobanoğlu Restoranda verilen iftar yemeğine, AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, İhsan Koca, Öznur Çalık, Mehmet Şahin ve İl Başkanı Mustafa Şahin'in yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve mesleki teşekkül temsilcileri katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan İl Başkanı Mustafa Şahin, sivil toplum kuruluşlarının toplumun sosyal güvencesi konumunda olduklarını, parti olarak sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ettiklerini söyledi.

Şahin, eleştirilere açık bir parti olduklarını ifade ederek, "Demokratik açılım kısırlaştırılarak Kürt açılımı olarak ifade edilmeye çalışılıyor. Kesinlikle buna şiddetle karşıyız. Biz, demokratikleşme süreci içerisinde bugüne kadar bütün medeni toplumlarının elde etmiş olduğu hakları Türk insanının da elde etmesi nokrasında Başbakanımız başta olmak üzere Cumhurbaşkanımız, bütün hükümet üyeleri, ilgili kurum ve kuruluşlar kamuoyunda tartışılsın diye sessiz kaldılar. Efendim bunun içerisini boş gördüler. İçerisinde ne var söyler misiniz? dediler. İçerisindeki söylediklerinde emrivaki olacağından herkes eteğindekini döksün ve bir katkı sağlansın istendi. Özellikle bu süreçte, demokratikleşme sürecinin yalnız bir bölgeye mahsus yapılan çalışma değil, tamamen özgürlüklerin gelişmesi noktasında demokratik hayatımızın daha da yerleşmesi noktasında sivil toplum örgütlerimizin tamamına ihtiyacımız var. Bu konuda yapacağınız çalışmalar, katkı sağlamak noktasında inşallah bizlere yol gösterir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız