SON DAKİKA
SON DEPREMLER

STK'larda Toplu Bayramlaşma

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:43:54
STK'larda Toplu Bayramlaşma
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’da, sivil toplum kuruluşları Ramazan Bayramını düzenledikleri törenle kutladı.
 
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB), Malatya Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, MASİAD, Ziraat Odası, MÜSİAD Malatya Şubesi, MAKİAD, MOSİAD, ASKON Malatya Şubesi ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası bayramlaşma törenlerini TSO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirdi.
 
Bayramlaşma töreninde bir açıklamada bulunan MTSO Başkan Vekili Sıddık Özdemir, “Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramın vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ederim. Bu arada geçmiş dönemde birçok şehit verdik. Tüm şehit ailelerine baş sağlığı, şehitlere de Allah’tan rahmet dilerim. Bayramın dünya insanlarına gerçekten bayram olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan ise, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederek, “Dinimizin güzelliği olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakıp, Ramazan Bayramına girmiş bulunmaktayız. İnşallah bu bayram birlik, beraberlik ve kardeşlik adına ülkemize huzur getirir” şeklinde konuştu.
 
MESOB Başkanı Şevket Keskin de, Ramazan Bayramı’nın herkese huzur getirmesi temennisinde bulunarak şunları söyledi: “Bayramlar dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği yerlerdir. Bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum. Ülkemizde barışın, huzurun, bolluğun ve bereketin olmasını temenni ediyorum.” 
 
Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Ülger de, “Bayramlar insanların mutlu ve aynı zamanda kutlu günleridir. Bu mutlu ve kutlu günlerinde barışın, huzurun ve bereketin olması en büyük temennimizdir” diye konuştu.
ESKKK Başkanı Ali Evren ise, Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini dileyerek "Tabii ki ülkemizde bazı olaylar yaşanıyor. Şehitler verdik. Hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Terörü başımızdan defetmek için meslek örgütleri olarak hükümetimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.
 
MÜSİAD Başkanı Namık Şahin de, Ramazan Bayramı’nın Müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını dileyerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mübarek Ramazan ayından sonra bayramlar Cenab-ı Allah’ın bize bir lütfü. Bu bayramları, bayram olarak kutlamayı gönülden istiyoruz. Bugüne yazık ki baktığımızda İslam alemi kan ve gözyaşı içinde. Dünyanın neresine bakarsanız bakın Müslümanların bulunduğu birçok yerde katliamlar yaşanıyor. Ümit ediyoruz ki, bu bayram İslam alemi ve Müslümanların vahdetine vesile olur.” 
 
Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş da, İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız