SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"STK'ların Önerilerine Değer Veriyoruz"

0
Güncellendi - 2016-02-05 18:49:58
A- A+ PAYLAŞ

Semerkant Vakfı Malatya Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Birgin ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri ve Semerkant Vakfı Malatya Gönüllüleri Derneği’nin faaliyetleri konuşuldu.

Semerkant Vakfı Malatya Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Birgin ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Burada konuşan Semerkant Vakfı Malatya Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Birgin, vakfın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, “Semerkant Vakfı Malatya Gönüllüleri Derneği olarak ilimizde toplum yararına faydalı hizmetler görmekteyiz. Bugünde Battalgazi Başkanı sayın Selahattin Gürkan başkanımızı ziyaret ediyoruz. Beraber ülke birliğine katkıda bulunmak amacıyla ve yine yerelde ilimize ortak anlamda bazı projelere destek sunmak amacıyla ve sayın Belediye başkanımızın belediyecilik anlamında hem de ülke genelinde örnek model çalışmalara imza atmak ve özellikle ilimize kazandırdığı hizmetleri de yakından takip ediyoruz. Kendisini takdirle karşılıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Cenab-ı Allah yardımcısı olsun” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz belediye olarak sivil toplum kuruluşlarına özellikle katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde önem verdiğimizi ve onların görüş ve önerilerine değer veriyoruz. Bugünde Semerkant Vakfı Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu arkadaşlarımızı burada görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Tabi bu ülke hepimizin. Bu ülke de herkes kendi ölçüsünde gayret gösteriyor. Semerkant Vakfı’nın da çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ülkemizin milli birlik ve beraberliğine göstermiş olduğu duyarlılık ve hassasiyet, şubelerinde gösterdikleri eğitim faaliyetlerini yakinen takip ediyorum. Bu çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Biz yerel yöneticiler olarak vakıf ve derneklerimiz ve diğer sivil toplum kuruluşlarına imkanlarımız ölçüsünde ne gerekiyorsa onu yapma konusunda belediye ve ekiplerimiz gayret göstermektedir” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız