SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stratejik Planlama...

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:32:10
Stratejik Planlama...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde, 2015-2019 Stratejik Planlama toplantısı gerçekleştirildi.

Sosyal Destek Projesi (SODES) Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Memduh Büyükkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethulla Taylan, İl Stratejik Planlama Koordinasyon Ekibi üyeleri Hasan Kaya, Avni Seçkin, Basri Doğan, Nevzat Tan, okul yöneticileri, İlçe AR-GE Birimi temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kurum ve okulların 2015-2019 Stratejik Planlama Dönemi’nde neler yapması gerektiği üzerinde duran İl Stratejik Planlama Koordinasyon Ekibi üyeleri, her geçen gün stratejik planlamanın daha da önem kazandığı ve artık kurumların stratejik planlama sayesinde geleceği şekillendirdiği üzerinde durdu.

2015-2019 Stratejik Planlama Dönemi hazırlık çalışmaları ve durum analizi hakkında okul ve kurumları bilgilendirmek için ilçelerde toplantılar yapan ekip, önümüzdeki 6 aylık dönemde kurumların özellikle durum analizi üzerinde durması gerektiğini belirtti.

Durum analizi kapsamında, tarihsel gelişim, organizasyon yapısı, yasal yükümlülükler ve mevzuat analizi, faaliyet alanları, ürün ve hizmetlerin belirlenmesi, paydaş analizi ile kuruluşun ve çevrenin analizi gibi konular hakkında bilgiler verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız