SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Stratejik Planlama''..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Genç Girişimciler Kurulu "Stratejik Planlama" toplantısını yaptı.

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda uzman Serap Gültekin katılımcılara bilgiler verdi. Gültekin, Genç Girişimciler Kurulu'nun; genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulduğunu söyledi. Katılımcılarla birlikte beyin fırtınası da yapan Gültekin, "Türkiye'de bin 500 genç girişimci var. Ancak bu sayıdan sadece 150'si kadın ve amacımız hep genç girişimci hem de kadın sayısını artırmak. 81 ilden 78'inde yapılanmamızı tamamladık" dedi.

Genç Girişimciler Kurulu'nun bir sivil toplum örgütü olduğunu kaydeden Gültekin, "Biz, sivil toplum örgütüyüz. Bu nedenle stratejik yönetimin üç temel direği var; birincisi, açık ve net olarak bilinene misyon, vizyon ve değer olmalıdır. İkincisi, bunlara paralel olarak programlar oluşturmak zorundayız. Üçüncüsü ise, profesyonel kaynak oluşturma faaliyetlerinde bulunmalıyız. Sivil toplum kuruluşları kar amacı gütmez. Bunun yanında herhangi bir siyasi parti ile de yakın ilişkide olamazlar. Misyon, vizyon
ve değerleri için çalışırlar. İçinde bulundukları topluma fayda sağlamayı amaçlarlar. Dediğim gibi eğer şirket olsaydık kar amacı güderdik ama sivil toplum örgütlerinin başarı ölçütü misyon, vizyon ve değerleridir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız